Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyśryś36............x

Kochankowie w rodzaju męskim

Polecane posty

Gość krzyśryś36............x

Przewija się wciąż na topie temat o kochankach. pisuje tam nawet jeden facet tzw.karolek............x Może powinien powstać oddzielny dla nas facetów? Ja osobiście mam 36 lat od 10 lat żonaty w tym 2 lata w związku z kochanką. Póki co dobrze mi tak aczkolwiek tej drugiej nie kocham. Mówiłem jej o tym ale widzę,że sytuacja wymyka mi się spod kontroli. Chyba czas uciekać bo może być gorąco. pozdrawiam

Gość hdgbs fyuevbet
a co Twoja żona na to łajdaku

Gość to po cholerę się z nią
spotykasz??? Rozumiem, jakby ta druga była miłością twojego życia, a od żony nie chciałbyś odejść z poczucia lojalności/ obowiązku = nazwij jak chcesz. Ale tak, z czystego wyrachowania, bez uczucia? Okropne!

Gość Sam Biały
E tam, od razu ta druga ma być miłość życia, życie to nie bajka, a który z nas potrafi zrezygnować ze świeżego mięska? Ta druga jest taka inna, nowe dreszczyki, ale od razu miłość życia? Faceci tak nie mają. A żona to jest żona, tak na poważnie to kocham tylko żonę, a że dreszczyki i inność, to fakt i tyle.

Gość no właśnie: a kiedy potraficie
zrezygnować ze "świeżego mięska", w jakich okolicznościach? I czy zdarza się wam zakochać, będąc w związku małżeńskim? Jak to jest?

Gość arek bandzior
Moje szczytowe osiągniecie to posuwanie mężatki w ciąży. Sama zaproponowałą to korzystałem. Byłem wtedy sam wiec nikogo nie zdradziłem.

Gość Limonka ....
Mojego faceta też ciągła kobieta w zaawansowanej ciąży na seks ... bo jej facet zagiął parol na mnie ... Z kilku zdań jakie z sobą zamieniliśmy, jego by to chyba zbytnio nie ruszyło i chyba sam nie wiedział, czy to jego dziecko ...

Gość z tego co wiem to namiętności
Od razu zakochać się, no co ty, to dobre było w wieku gimnazjalnym, ale dojrzały facet? Tu decydują pojawiające się namiętności, zakochanie się nie jest wcale potrzebne a nawet przeszkadza, lubimy też jak kochanka zakocha się wtedy podkręca się namiętność, seks to jest seks, najlepiej z przyprawą. Ale doszukiwać się zakochania w każdym spięciu w lędźwiach? No bez przesady.

Gość klaussssek
ja tez mam babę na boku ale ani przez chwilę nio epomyślałem o niej na poważnie heheheh

Gość młoda kapusta
Ja tez mam kochanka i też nawet przeż ułamek sekundy nie pomyślałam o nim poważnie. Jest fajny tylko na chwilę, co on może mi dać? Nic.

Gość do klaussssek
mam nadzieję,że trafi ci się kiedyś odwrotnie