Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klariska

Mam rodzicow nieudacznikow!

Polecane posty

Gość klariska

Gnoje jedne Nie chca mi kupic ani mieszkania ani samochodu, inni rowiesnicy w moim wieku dostaje prezenty od rodzicow. A co ja kurwa dostalam od nich! gownooo! bo moi rodzice to dziady ktore na nic nie maja

Gość klariska
Prosze poradźcie mi coś. Mam 18 lat a moi rodzice nie kupili mi jeszcze mieszkania:( ani auta:(

Gość klariska
A rodzice moich rówieśników jakoś mają:(

Gość klariska
Moim nieudacznym rodzicom niec nie wychodzi . . . Nawet mnie spierdolili i jestem nieudana :/

Gość ja mam jeszcze lepiej
moi mają dom i mieszkanie a ja muszę wynajmowac, bo wg nich sama muszę się dorobic, a co ich..to nie moje

Ja w tym wieku wyprowadzałem się z domu i zaczynałem zarabiać pierwsze pieniądze bo wstyd by mi było brać od rodziców

Gość klariska
Durny podszyw! Moje koleżanka na swoje 18 urodziny dostała mieszkanie, mój kolega dostał samochód a ja nic nigdy nie dostałam od rodziców. Na 18stke dostałem 200 zeta to jest to co rodzice mi zapewnili.

To radze przemyslec sprawe i brac sie do roboty zebys Ty swojemu dziecku na 18-stke mogla kupic mieszkanie lub samochod.

Gość klariska
Ja wyjde bogato za mąż, takie mam plany na przyszłość. Niestety tych porządnych facetów z wypchanym porfelem jest mało w mojej okolicy. Powinnam mieć mieszkanie gdzieś w dużym mieście a nie na wsi mieszkać, wtedy bym rozejrzała się za chłopakiem który ma bogatych rodzców. Może moi przyszli teściowie kupią mi samochód:(

jarek też ma nieudaczników...tata staszek nigdy mu nie potrafi zrobić dobrze a mama adrian zawsze mu zrobi nie tak jakby tego chciał :/ nie dogodzisz chłopakowi

Gość haha haaaa
Dobra prowo.. :):)