Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feesa

Teściowie nie cieszą się z naszego dziecka!!!

Polecane posty

Gość feesa

Urodze im 5 wnuka a oni zamiast składać gratulacje, pytali się za co utrzymamy kolejny dziecko.

Gość ej powiedz
widac maja powody by sie martwic. gdybyscie mieli dobra sytuacje finansowa z pewnoscia inaczej by do tego podchodzili.

Gość feesa
No nie przelewa sie nam, ale mimo wszystko oni powinni sie cieszyć z kolejnego wnuka. Teściowa ciągle wypomina nam że znów będziemy oczekiwać od niej pomocy itp. Teść głupi prymit tak mi ubliżył, na mojego męża krzyczał że gumki nie założy a na mnie że się nawet zabezpieczać nie umiem.

Gość maxior
wiesz co to jest antykoncepcja?:P pewnie nie uznajesz tabletek? prawda?:)

Gość ej powiedz
no skoro wam sie nie przelewa to wybacz, ale ja nie rozumiem decyzji o kolejnym dziecku. chyba, ze to wpada???

Gość feesa
Robiliśmy to tylko kilka razy w miesiącu, liczyłam na to że nie zajde w ciąże. A teściowie, oburzyło mnie ich zachowanie. My mówiliśmy o dziecku a teściowie przeszli samych siebie. Teściowa jęczała "że biedne dzieciątko" a teść " tym razem nie dam wam ani grosze na utrzymanie kolejnego dziecka"

Gość maxior
pewnie że wpadka.... jakie macie mieszkanie? przy 5 dziecku rozumiem jakiś spory dom - 200 m2? więcej? :P

Gość maxior
Robiliśmy to tylko kilka razy w miesiącu, liczyłam na to że nie zajde w ciąże. ----------a jednak ciemnota, zacofanie:O:O:O

Gość ajaja ja jaja
kolejna prowokacja w dniu dzisiejszym.... :):), nudzi wam się w te święta czy co?

Gość ej powiedz
Nie wierze, ze sa tacy ludzie. Prowokacja na bank :O

Gość feesa
To wpadka, dla teściów to piaty wnuk. Mieszkamy razem z teściami i nie rozumiem ich zachowania. Powinni się raczej cieszyć a nie narzekać. Teściowa odkąd usłyszała że kolejny raz będzie babcią, jęczy i mówi że jesteśmy nieodpowiedzialni, że to ją wrobiliśmy w dziecko i takie tam.

Gość feesa
ej powiedz To nie prowokacja, mnie też ciężko było uwierzyć w zachowanie teściów. Liczyłam że się ucieszą, a nie że będą jęczęć i się drzeć. Przecież ja teraz nie moge się denerwować.

Gość ajaja ja jaja
jakbym miała takiego rozpłodowegoi królika jak Ty to...

Gość wyprowadźcie się
zaróbcie dużo kasy i miejcie nawet 10 dzieci , na pewno teściom to nie będzie przeszkadzać

Gość feesa
Oni powinni się cieszyć z potomka a nie narzekać, i jeszcze wypominać że moje pozostałe dzieci były przez jakiś czas na ich utrzymaniu.

Gość maxior
ale kicha:P mieszkają z teściami, płodza dzieci jak króliki :P hahahhahahha i się dziwisz że teściowei esię nie cieszą???? :D

Gość maxior
PROWOKACJA........... mam nadzieje :O

Gość dddddddupo
5 wnuk a wasze ktore dziecko////?? 5///??

Gość feesa
To nie jest prowokacja, dla mnie to naprawde problem. Teściowa odkąd usłyszał tą nowine nie daje nam spokoju, ona twierdzi że to ona została wrobiona w dziecko, chodzi teraz i to powtarza:(

Gość feesa
Tak to nasze 5 dziecko a ich 5 wnuk, mój mąż jest jedynakiem. Tym bardziej oni powinni się cieszyć z potomka.

znaczy się wy robicie sobie dzieci a teściowie je utrzymują, jak tak to też bym się wkurzyła jeśli ktoś zakłada swój dom to w nim rządzi i go utrzymuje tak samo jest z rodziną. Teściowe ożenili syna myśleli że zostają sami kasa będzie szła tylko na ich dwoje a tu synek ciągle woła tata daj.

Gość maxior
jestescie dla nich kula u nogi! nie rozumiesz> mieszkacie u nich utrzymnuja was i wasze bachory wychowują wasze bachory, oswiecają im czas jestescie na ich łasce!! jeszcze sie dziwisz? moze nie maja na to siły/czasu/ochoty/pieniędzy..........!!! :O tępa babo a ty rób sobie dzieciaki, róóób

Gość dddddddupo
to w takim razie wspolczuje tescia:O

Gość maxior
czekasz a oklaski teściów - ty rodzisz kolejne dziecko a oni nadal was chowaja pod swoim dachem, utrzymuja, karmia, piluja wasze dzieci (całe przedszkole :P) i posiwecają się dl awas?????? normalna to ty ni ejestes a gdzi etwoi rodzice?? moze oni was wezma pod swój dach, wydadzą na wasze utrzymanie, beda się cieszyli z 7,8,9 dzieciaka????????? :O:O:O

Gość roza igla
a ja znam taką rodzinę która mieszka w domu i tam mieszka kobieta , jej córka z mężem i trójką dzieci oraz jej syn z żoną i dwójką dzieci więc w domu jest 5 dzieci a ta babcia tylko łazi, gotuje, sprząta, jak przyszłam do niej to chciała mnie poczęstować ciastem które upiekła na tą okazję ale okazało się że cała blacha jest pusta bo dzieciaki wpieprzyły wszystko :D jej zięć jest otyły i ledwo łazi a te dzieciaki cały czas biegają, wszystko rozwalają i babcia ma już dosyć wszystkiego masakra :D