Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko bardzo zielone

to okres czy nie??!! dylematy 23 latki

Polecane posty

zawsze miałam normalny okres ale miesiąc temu zamiast okresu dostałam spóźniony o tydzień upławy czyli brązowy śluz przez kilka dni a potem przez 1 dzień coś bardziej na kształt okresu, ale ogólnie więcej tkanki niż krwi... teraz zaczyna się to samo - na razie obserwuję śluz o brązowym zabarwieniu... czy mogę uznać to za 1 dzień okresu? nie wiem co to jest... chciałabym zacząć brać tabletki anty - ale muszę wiedzieć kiedy mam okres! ps kiedy to się zdarzyło miesiąc temu nie ma opcji że to ciąża bo nie miałam wcześniej stosunków

upup !

Gość ladaco......
Zaraż będzie mąz Halimki

Gość csdas
mysle ze tak

i jak tu wam minety robić jak sie naczyta co wam z pipek leci ....

cóż... naprawde jedząc obiad wchodzicie na tematy dotyczące okresu?? to już nie moja wina... tłok na pewno i tak wypijesz to piwo! ;P

Myślę, ze cos jest nie tak a skoro chcesz zaczac brac tabletki to jak ginekolog ci je przepisywala to nie powiedzialas o tym przypadku? a jezeli to bylo juz po to radze sie skonsultowac z ginekologiem bo moze to nie byc nic takiego, ale zawsze lepiej dmuchac na zimne. w ciazy bywaja takie plamienia ale skoro nie wspolzylas to odpada. A i pamietaj ze jak ma sie jakies choroby kobiece to nie powinno sie brac tabletek anty.

ech, no pierwszy raz to było przed, ale teraz mam schizy że to może być tym razzem ciąża :P zostawiając te schizy, nie stać mnie na prywatnego gina a mam wizyte na 28 kwietnia :) tabletki mam sprzed roku co troche brałam i przestałam i zostało mi jedno opakowanie które jak najszybciej chciałabym zacząć. Kurna że też teraz musiały się takie kłopoty pojawić... toż to chyba nie jest okres! bo ilość śluzu nie uległa zmianie! jest taki jak w dni niepłodne, czyli przed okresem - tylko inna barwa. Nie mam żadne choroby, nic innego się nie dzieje tylko ten okres-nie okres. Założe sie że za tydzień bede miała dzień krwawienia i tyle... coi sie do cholery dzieje z moim okresem?

Jeżeli zależy ci na własnym zdrowiu to nie bierz jeszcze tych tabletek. Naprawdewarto zrobić wszystkie badania przed, to nie są witaminki.Jezeli nie masz pieniazków to zrobcie zrzute z ewntualnym tatusiem chociaz na test ciazowy.

zrob test - kosztuje ok. 10 zl, to na poczatku, a pozniej idz do lekarza - jesli nie do prywatnego to chociaz po switach zadzwon do swojego, powiedz na kiedy jestes umowiona ale pilnie potrzebujesz rady - powinnien Ciebie wczesniej przyjac lub idz do innego panstwowego

zrobie test, ale jakoś za tydzień... a nie ma jakiejś infolinii z ginekologami co to może być? żebym mogła zadzwonić i zaasięgnąć porady?

Gość jest odpowiedni dział
do takich pytań :O Nazywa się "antykoncepcja, płodność, ginekolog" czy coś takiego. Wymiataj tam ze swoimi brązowymi śluzami :O

sam wymiataj! nie będziesz mi pisał gdzie mam pisać... w temacie jest wyraźnie napisane że chodzi o okres, więc nie wchodź jak nie chcesz zaoferować mi porady!