Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hffgdhdhh

Chce ruszyc z życiem ale sie boje

Polecane posty

Gość hffgdhdhh

chce wyjechac za granice jak najdalej z Polski i chce w koncu cieszyc sie zyciem i byc szczesliwa a nie potrafie:(

Gość czy dzisiaj są otwarte sklepy
?? bo mi się piwo skonczyło :((

Gość mariusz1970
Chetnie cie przygarne, mam znajomych w Rosji, teheranie i azji, zostaw kontakt to sie ugadamy i wyjedziemy.

Gość hffgdhdhh
ale ja jestem jeszcze dziewica:(

Gość world of warcraft europe
To rusz skórą

Gość kase to mozna zarobic
zawsze tylko trzeba chciec gorzej z tym bojeniem sie:)

Gość Hymhym...
Wyjazd za granicę nic Ci nie da, jeśli nie potrafisz się cieszyć tym co masz TU I TERAZ. Po prostu nie potrafisz docenić tego co masz i wydaje Ci się, że gdzieś indziej będziesz mieć więcej.. i lepiej.. Ale nie to jest najważniejsze gdzie i jak mieszkasz.. Nie to ile zarabiasz.. jak się ubierasz. i ogólnie - co posiadasz... Tylko kim dla siebie jesteś. Jakie widzisz swoje mocne strony. Czy potrafisz zachwycić się tym co Cię otacza, czy potrafisz dostrzec piękno otaczającego Cię świata, dobroć w ludziach, z którymi masz choćby przelotny kontakt... i czy potrafisz się cieszyć ot tak.. po prostu dlatego że jesteś...?

Gość hffgdhdhh
wiem ale jestem wlasnie takim typem czlowieka ze nigdy nie bede szczesliwa ale przynajmniej chce powalczyc o swoje marzenia bo wyjazd jest moim marzeniem i nie tylko wyjazd ale zwiedzenie troche swiata. Potrafie się zachwycac tym co mnie otacza naprawde , jestem wrazliwym stworzeniem , myslicielem , bujam w chmurach , uwielbiam ludzi ale nie potrafie sie cieszyc tym ze jestem , bo co z tego ze jestem skoro chce czegos innego od zycia , czegos czego nigdy zapewne nie dostane..