Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenoveczka Floral Sea

netbook lenovo - nie moge polaczyc sie z siecia!! pomocy

Polecane posty

kupilam netbooka lenovo s10-2 pare dni temu , swoj laptop asus stary mam u siebie daleko (tam mam tez internet lokalny przez kabelek) a tutaj w domu rodzinnym gdzie mam tgeo nowego mam stacjonarny neostrada livebox.... a wlaczam netbooka i sa dostepne sieci bezprzewodowe i jest ta moja neostrada, podaje klucz ale nie chce sie polaczyc ... dlaczego???? czy musze do usb wlozyc te przenosne "urzadzonko" probowalam to wyskakiwal komunikat " nie ma zainstaalowanych sterownikow" a aby zainstalowac livebox trzeba wlozyc plyte , a w netbookach nie ma takiej mozliwosci ... i mam pytanie bo z 5 sieci wylapuje moj netbook ale jak chce sie polaczyc to nie mozna , nawet z ta gdzie nie ma zabezpieczen:9 ... obawiam sie ze jak pojade do siebie to czy jak kabelek wloze to czy automatycznie bedzie net?? ( z laptopem tak mialam ) ?

hmm ktory przycisk... zawsze jak chce zresetowac jakis blad to tak, ale na stacjonarce net jest ...

Masz instrukcję w obrazkach a przycisk jest pod spodem liveboxa są 3 szt. Jeden od światełka drugi to REG (sieć bezprzewodowa) trzeci zakryty (nie wystaje) to RESET

Gość anobooo
Z neostradą musiisz instalować z płytki. Tam wybierasz potem czy chcesz na kablu czy z tym paluchem.Musi byc instalacja z podaniem kluczy itp.

Gość LENOVECZKA FLORAL SEA
ja mam netbooka , tam niema dc ... ... tak sa 3 przysciski na liveboxie, kytory wcisnac ???? ten sic bezprzewodowa ??

Gość lenoveczka floral sea
po prostu kupilam, i mysle ze moglabym sie polaczayc al;e jest jakies ale , napewno

Masz na obrazku mało zaradna istoto. Jak masz kartę i klucz wep to ciśnij tego po środku i wbijaj koda tylko nie dziabnij czasem RESETU bo będziesz szukała haseł do neo :D

Gość lenoveczka floral sea
no tak jak nie ma sie nikogo kto znalby sie na tym wszystkim ...a mimo to ze sie czyta samemu uczy to zawsze jakies cos sie pojawia :/ tego reseta to akurat czesto naciskalam, gdy net sie odlaczal ... miejmy nadzieje ze sie uda :) dzieki:)

przeciez ci tlumacza co masz zrobic!!!!!!!!!!!!!! 1.przygotuj sobie klub WEP 2.wcisnij na liveboxie przycisk REG ( Od spodu, taki wystajacy, jest tam napisane / wytloczone REG ) 3. masz kilka chwil na wpisanie klucza ( ponoc okolo pieciu minut, ale nie wiem na 100% ) 4. wcisnij POŁĄCZ ( z internetem po wpisaniu WEPu oczywiscie ) Tyle. Bedzie sie juz za kazdym razem laczyl.