Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo pytam

kto z was zdecydował by się na seks z osoba poznana przez internet?

Polecane posty

Gość pytam bo pytam

jak w temacie:)?

Gość pytam bo pytam
powiedzmy pisać z kimś prze rok a potem zaproponować seks?

Gość on ma 26 , a ja 18
ja:) mam 18, on prawie 27 lat. mieszka bardzo dlaaeko, ale tu ma rodzine i przyjechal na swieta, jest juz 2 tyg i tyle siew widzimy i uprawiamy sex juz osd 1. randki,ja do niego chodze, lub spaacerujemy po miescie. on ma rente ,ma stwaardnienie rozsiane,chodzi o kulach, nie wiem jak na to moi rodzice, a zwlaszcza moj ojciec ,musialam usunac ciaze ( z bylym) , czy on mowi powaznie o wszystkim ze chce ze mna byc????

Gość sdsddsdsdsdsd
jak cie tak ostro parzy to nad czym sie zastanawiasz

Cokolwiek to zabawne, już widzę minę koleżanki jak jej piszę hej piszemy już tyle czasu może byś wpadła na małe obciąganko :D hahah Ale ludzie tak się ustawiają np na seks czatach.

Gość pytam bo pytam
z osoba poznana na kafeteri :classic_cool: :D czy to możliwie że można z kimś chcieć to zrobić nie wiedząc jak 2 osoba nawet wygląda?

Gość pytam bo pytam
no właśnie tamta osoba uprzedziła mnie o tym że jest pasztetem a ja ciągle chce z nią to zrobić i faktycznie wychodzi na to że oboje jesteśmy zdesperowani :classic_cool: nawet trochę to romantyczne :D

Jest taka piosenka "brzydka ona brzydki on a miłość taka piękna" Jak już was tak swędzi to ostatnio widziałem reklamę maści na świąd i podrażnienia pochwy w TV leciało. Gdybym był bardziej rozgarnięty to szukałbym na mixerach czy innych fotkach bo są tam całkiem zgrabne dziewczyny.

w sumie zastanawiam sie po co ludzie sie umawiaja na sex z nieznajomym.. sama to robilam kilka razy, nienajlepiej wspominam, dlatego teraz jestem porzadna ;] ale mimo wszystko, mimo wlasnego doswiadczenia z tego typu rzeczami - nie wiem czemu to robilam.

Gość pytam bo pytam
ale wy puści jesteście mi sie podoba jej charakter to że jest podobna do mnie ma podobne problemy i potrafię wczuć się w jej sytuacje zresztą co ja wam będę tłumaczył moja decyzja

Gość pytam bo pytam
sex dla seksu z osobą która jest internetowym przyjacielem i to wszystko i nikt nie mówił że jedno z nas nie jest ładne:P

Gość pytam bo pytam
cała sytuacja jest bardziej skompilowana ale jak myślicie czy to coś złego??

Gość pytam bo pytam
nawet zdanie suki może sie liczyć :classic_cool:

Jako facet pierdoła ale trochę starszy dam Ci jedną ale cenną radę ! Kobiet nie należy pytać je trzeba zdobywać. Jak się będziesz dopytywał to dostaniesz figę a jak zadziałasz to może i uda Ci się coś więcej z tą twoją koleżanką internetową i nie mówię wcale o jednorazowym dupczeniu :)

Gość DiAD
MOTTO: SEKS, to: biologiczna energia !! __PODPOWIEDŹ: SEKS.1. WIKIPEDIA: W znaczeniu ogólnym seks (łac. sexus płeć) oznacza całość życia erotycznego człowieka, w znaczeniu węższym zachowania seksualne, a potocznie stosunek płciowy. Z tym tematem związana jest kategoria: Zachowania seksualne. Oprócz pełnych stosunków płciowych, ludzi (a także niektóre gatunki zwierząt) cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich flirtowanie, uwodzenie (czyli zachowania i działania mające na celu zainteresowanie sobą potencjalnego partnera seksualnego), petting (czyli pieszczenie narządów płciowych lub innych stref erogennych partnera, które może doprowadzić do orgazmu, ale z wyłączeniem immisji członka do pochwy), masturbacja autoerotyzm (czyli doprowadzanie się do orgazmu bez fizycznej aktywności innej osoby). Zachowania seksualne mogą zachodzić przy kontakcie dwóch osób płci przeciwnej (zob. heteroseksualizm) lub tej samej (zob. homoseksualizm), a także większej liczby osób (seks grupowy). IRL KRAKÓW. Kumulację naturalnej energii seksualnej UZYSKUJEMY zwiększając znacznie spożycie tzw. __GLUKOZY naturalnej. Nasz organizm odzyskuje tj. pozyskuje tę energię z: RYŻU, z wszystkich KASZ, z warzyw STRĄCZKOWYCH, a więc z fasoli, grochu oraz z soczewicy, również ze wszystkich OWOCÓW i pozostałych warzyw. Największą jednak KONCENTRACJĘ uzyskujemy w strukturze żywieniowej jaką stanowi: CHLEB typu KR-IRL, również tzw. Chleb na OSTEOPOROZĘ, oraz tzw. Chleb na OTYŁOŚĆ. Przygotowanie takich produktów realizuje się poprzez gotowanie, a następnie pieczenie. To tworzy bezsprzecznie produkt silnie energetyczny Tzw. koncentrat glukozowy !! Wobec tego w seksie powinien być produktem jednoznacznie ZALECANYm. Ostanie słowo, co oczywiste należy zawsze do naszego lekarza rodzinnego. PUENTA: SEKS; z energetycznymi tzw. NISKIMI węglowodanami, to tak !! Nieprawdy biologiczne oraz puste frazesy o RYŻU, KASZY i nie tylko o RYŻU, rozpowszechniają jedynie SPECE od tzw. Indeksu Glikemicznego, a to dlatego, że nic nie badali, nie znają glukometru, również nie czytali książek ze szkoły podstawowej (biologia 4 klasa) czyli plotą i plotą, wydając książę za książką o tym Indeksie Glikemicznym. Kłamią. OMIŃ !! Przecież do Nich nie możesz zadzwonić, bo nie ma gdzie. Nie masz kogo zapytać, o te wpisy w Internecie, dziesiątki sprzecznych ze sobą tabel, dlaczego ? To proste uciekają przed prawdą bo mówią kłamstwa, piszą oszczerstwa i Ich nigdzie nie ma; jednak PROKURATURA zna IP komputerów. Do krakowskiego IRL KRAKÓW, zawsze możesz zadzwonić bo są to żywi, realni naukowcy nie poddani żadnym NAUKOWYM REŻIMOM czyli lekko, łatwo omawiają PRAWDY BIOLOGICZNE, które zbadali. Warto !! Zobacz też: __Książka; _pt._______: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupełnione. __Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL __ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/ Pozdrawiam Ciebie i WSZYSTKICH