Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

dwa pytania odnosnie banków

Polecane posty

Gość damianooo
bardzo duzy rozrzut odpowiedzi:D

Ewa, 33 -> są banki które dają kredyty nie ważne czy sie ma u nich konto czy nie a odnośnie pierwszego to komornik może zabrać własność rodziców jeśli osoba biorąca kredyt jest zameldowana i mieszka z rodzicami

Gość TH is IT C
Przerwa po zrobieniu kupy wącha ją.

Levviatan (levviatan@gmail.com) Levviatan@tlen.pl'; Ewa, 33 -> są banki które dają kredyty nie ważne czy sie ma u nich konto czy nie tak też odpowiedziałam a odnośnie pierwszego to komornik może zabrać własność rodziców jeśli osoba biorąca kredyt jest zameldowana i mieszka z rodzicami a na jakiej podstawie komornik może zająć cudzą, czyli nie-kredytobiorcy - właśność?

Ewa -> banki się zabezpieczają i nie dadzą kredytu bez poświadczenia osoby trzeciej lub o zarobkach kredytobiorcy

który teraz bank żąda poręczycieli? ani na konsumpcyjny, ani na celowy ani na hipotezny - nie spotkałam się z tym podstawą jest zaświadczenie o dochodach i oświadczenie kredytobiorcy o kosztach, no może przy hipotecznym jest trochę więcej zabawy, ale też nikt o poręczycieli mnie nie pytał

a to osoba niepracująca, czyli nieposiadająca dochodów, dostanie kredyt? niby z czego spłaci ten kredyt, wg banku?