Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeiouy

Skąd wziąć więcej energii życiowej?

Polecane posty

Gość aeiouy

Wiecznie jestem niewyspana. Nawet jak mam wolne i spię do 10-11 rano, to i tak już około 17-18 zaczynam ziewać i pieką mnie oczy. Brak mi energii na cokolwiek. Nie mam siły wyjsć z domu, czuję, jak czas przecieka mi przez palce. Pracuję na dwie zmiany, co tydzień inaczej, piątek, swiątek i niedziela, dlatego ciężko mi cokolwiek zaplanować, a już na pewno wykluczona jest jakakolwiek regularnosć, np. posiłków czy pory snu. Bywa (przynajmniej raz w tygodniu, ale czasem dwa lub trzy), że wracam z pracy przed północą, a następnego dnia muszę wstać o 5.30 i lecieć do pracy na siódmą. Jak przy takim trybie życia zachować jakąkolwiek energię?

Gość krejzolka taka jak Ty
na 1000% masz za wysoki poziom cukru we krwi :D

Gość chlopaczek
albo verba

Gość Seraphine90
Ja też często jestem niewyspana, zwłaszcza wtedy kiedy właśnie wysypiam się do godziny 10. ;) Muszę ratować się różnymi wspomagaczami i jakoś żyję. Głównie pomaga mi kawa, do niedawna piłam jakieś 2, 3 dziennie. Teraz ograniczyłam do 1 + zielone herbatki.

Gość cudood
jedz pożywne rzeczy! moj facet tez wsatje o 6 codziennie o 15 konczy prace i 3 ray w tyg od 16 siedzi w swoim sklepie do 21. a kolejne 2 dni robi nagodziny w swojej peirwszej pracy do ok 21,22 Zas w weekendy od 9 do 21 sklep jeden weekend ,a drugi od 8 - 20 szkola... Wiem że to go wykańcza.. zaś on nie moze spac dluzej niz do 7 nawet gdy trafi mu sie wolny dzien.. Ale jedz dużo pożywnych rzeczy.. Ale najwazniejsze musisz CHCIEC i miec dla kogo i czego sie ogarnąć .. Moim zdaniem za dlugo spisz... skoro jestes przyzwyczajona do krótkiego spania.. to DŁUGIE SPANIE Cię bardziej wykancza.. jest sie wtedy takim zaspanym znudzonym człowiekiem

Gość arz
Zażywaj magnez-SLOWMAG B6 albo MAGNE B6.Po części to też moje życiowe paliwo.Działa! Trzymaj się!

Gość cudood
dokladnie. wszystkie witminy magnezy , co tylko mozesz :) równiez sie tym zajadam