Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiula1526

Nie wiem co robić z chłopakiem:(

Polecane posty

A więc tak zacznę od początku, chodzę do szkoły gdzie jest bardzo dużo chłopakó no wiecie technikum itd. Z pewnej klasy spodobał mi się pewien chłopiec ale nie miałąm szns go poznać, jednak szczęście się do mnie uśmiechnęło i w krótkim czasie nawiązaliśmy dość dobrą znajomość, chłopak jest cudo, tylko jest pewien problem on traktuje mnie chyba jak koleżanke tzn super jest bo zawsze pogada, a kiedy mnie widzi puszcza mi takie fajnee:P oczka.. I nie wiem jak to odbierać, jak myślicie powinnam zrobić pierwszy krok, czy ma zostać tak jak jest.?? Pomocy?????!!!!!!

Gość pewnie ze tak
do boju,co masz do stracenia :)

A może on jest nieśmiały? :) powinnas zrobić pierwszy krok chyba. Jak nie spróbujesz i żałować niż wcale nie spróbować. :)

Gość ja powiem tak......
no wiesz zawsze możesz zaprosić go do kina czy na jakąś imprezę a jeśli skorzysta z zaproszeń to sama zobaczysz jak facet się zachowuje czy wykaże jakąś dalszą inicjatywę czy nie ?

Ojej. :D co ja napisałam. Miało być że jak nie spróbujesz to się nie dowiesz i że lepiej spróbować i żałować niż żałować , że się nie spróbowalo :D

Gość delikatna Antosia
akurat jest okazja możesz mu zaproponować żartobliwie , że mu pomalujesz jajka

No niby tak laski, a jak on mnie wyśmieje albo coś. niby miły gościu na prawdę, ale kurcze boję się, chyba mój pierwszy krok jak go zaprosze na studniówkę za rok:D:D

Gość ze chodzisz do technikum i
robisz takie bledy?!!!wstydz sie nieuku!

Hm. Jak się boisz jego reakcji na jakiś odważny krok , to może poprostu próbuj z nim delikatnie flirtować i obserwuj jego reakcje :)