Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie mi to i owo

Musze narysowac ilustracje na opdstawie tego wiersza! mam pomsył, ale podpowiedz

Polecane posty

podpowiedzcie mi cos jeszce bo kurcze cos mi tam w głowie mam zeby zrobic ale musze to jakos w jedna całos połaczyc :D chce zeby było takie tajemnicze inne tutaj linka macie do wiersza: http://univ.gda.pl/literat/amwiersz/0079.htm tutaj macie linka do obrazku znaalzłam go jak szukałam czegos normalnie soadł mi z nieba , chce zrobic cos własnie w tym stylu zeby było tak tak inaczej ładnie mrocznie itp.. mam nadzijee ze rozumiecie http://www.ewa.bicom.pl/chwile/images/00734.jpg zamiast tej osoby bedzie jakis człowiek moze kobieta? ale nie bedzie widac twarzy nie bedzie miała rak i nóg bedzie miała włosy piekne.. od ktorych bedzie sie wiodła taka długa lnia moze wstazka cos w tym stylu zeby było takie senne jak marzenie jak sen.. rozumiecie.. kurde.. :D:D

a moze ten ludek z tymi skrzypcami zostac.. i np narysuje nuty ktore beda odchodziły od tych dziewków wydawanych przez te skrzypce a gdy beda opadac beda zamieniac sie w zboze, ziarna.. moze jakies skrzydła.. moze bedzie to w róznych kolorach (zywioły)

pomozcie

:(

;(

;(

Gość mam pomysł
Podoba mi sie drugi pomysł z tym, że ja to bym nie rysowała skrzypiec tylko pięknego aniola który trzyma czare i sieje ta miłość w postaci zboza. Wstązki kolorowe przy szacie jako żywioły które rozchodzą sie na wszystkie strony. Pozatym zostawiła tak jak jest. To jest mój pomysł i bardzo nie sugeruj sie nim bo nie przemyślany do konca. Napewno pieknie to zrobisz po swojemu.