Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIDA1

szlak mnie juz trafia! ILE MOZNA CZEKAC NA OKRES PO DUPHASTONIE ???????

Polecane posty

Gość DIDA1

DZIEWCZYNY, JUZ MNIE SZLAK TRAFIA..JESTEM PIERWSZY CYKL NA DUPHASTONIE WEIC NIE MAM POJECIA ILE JESZCZE MOGE CZEKAC NA @ ???? DZIS MAM 35 DZIEN CYKLU... bralam go od16dc do 25dc w celu szybszego zaciążenia lub wyregulowania cyklu.. ale nadal nie ma@.. robilam test w 28 dc.. negatywny. kiedy POWINIEN SIE POJAWIC? PISZCIE O SWPICH DOSWIADCZENIACH..

Cześć! Znam przypadki zajścia w ciążę już po pierwszym cyklu z duphastonem :) Nie denerwuj się, zawsze możesz zadzwonić do swojego lekarza i zapytać co jest grane...

Gość DIDA1
MYSLISZ ZE JESZCZE WYNIK MOZE BYC INNY? DAJE SOBIE JESZCZE 5 DNI I ZROBIE ZNOWU TEST.. ZAPOMNIALAM DODAC ŻE MAM OD OWULACJI CODZIENNIE PODWYZSZONĄ TEMPERATURE 37 LUB 37,1. TO MOZE COS SUGEROWAC? mam 35 dc..

Gość DIDA1
NAYA.. byłabym niesamowicie szczęśliwa.. naprawde komus sie tak szybko udało? niesamowite by to bylo jesli byłabym to równiez ja:)

Gość DIDA1
:):) NIEdziękuje:) Tobie tez wszystkiego naj. Czyli jestesmy w takiej samej sytuacji.. ja sobie daje jeszcze 5 dni.. w 40 dc zrobie test. A Ty kiedy powtarzasz? buziaki

Gość DIDA1
no dkoładnie;) oby tak bylo! ;D i cały świat nasz hehe, to licze na to ze 9tego sie podzielisz wieściami;) mam nadzieje ze u mnie tez sie do tego czasu nie pojawi@.. dlatego sledze temp. bo jakby mial @ sie pojawic to ona spadnie..

Gość pytam bo mnie ciekawi
heh dziewczyno:) od ostatniego testu minął już tydzień, ja bym już dziś powtórzyła. U mnie własnie tak było, tyle że w drugim cyklu duphastonu. W dniu miesiączki test był neg, a 5 dni później 2 wyraźne krechy. No i ta temperatura... Powodzenia:)

Gość kiedy test wychodzi negatywny
a chce się wiedzieć co jest grane tyle dni po terminie @, najlepiej zrobić test z krwi beta hcg, jego wynik na 100 % da odpowiedź. Po co katować się 5 dni, skoro z dnia na dzień (albo tego samego dnia) mozna mieć odpowiedź 100 %-ową.

Raczej nie sądzę, żeby aż 14 dni po terminie @ test mógł się pomylić, wyszłaby przynajmniej słabiutka kreseczka a tu nawet cień cienia się nie pojawił. Mimo, że mam objawy ciąży (powiększone piersi, mdłości, które są raczej w nocy, bo w dzień śpię a w nocy ni cholery, pobolewnie podbrzusza, częste oddawanie moczu a nawet widoczne pod skórą na piersiach drobne fioletowe żyłki itd.) to skłonna jestem raczej uwierzyć, że potrzebny mi psychiatra, bo najpewniej wmówiłam sobie tę ciążę.

Gość a czy przypadkiem
nie zdarza się ze test sie myli?

pomocy nie wiem co mam myśleć brałam duphaston od 16 do 26 dnia c. powinnam dostać okres jakieś 5 dni temu i nic mam temp. 37.1 nie liczę na ciąże choć bardzo bym chciała muj mąż pare dni temu zrobił badanie nasienia wynik był dla nas szokujący w nasieniu nie znaleziono nawet jednego plemniczka jestem załamana nie zrobie testu bo chyba nie ma sensu :((((

Gość JOLA13111987
Ja na duphastonie jestem od pażdziernika 2011 wcześniej od maja luteina. @zawasze na drugi dzień po odstawieniu, a czasem przy ostatniej tabl. od marca dodatkowo byłam na bromergonie na zbicie prolaktyny. niestety mam stwierdzone pcos i cykle bezowulacyjne. w celu przywrocenia owulacji dostalam w ostatnim cyku clostylbegyt (dodadtko do duphastonu i bromergonu) @ miala byc 01-05-2012 a jej nie ma... robilam 3 testy wszyskie negatywy....

Gość zielone konwale
dziewczyny mam prośbę, możecie mi powiedzieć ile dni się bierze duphaston? bo gin mi kazał tylko brać po owulacji- mam to sprawdzać testami owulacyjnymi i śluzem, ale nie wiem przez ile dni? cykle mam co 31-32dni.

Gość JOLA13111987
tzn.14-16

Gość zosiaaaa
Mi test wychodził pozytywny a robiłam ich z pięć każdy z innej firmy...wszystkie pozytywne....a w ciąży nie byłam....wiec teraz nawet jakby wyszedł pozytywny....to bym nie uwierzyła...

Gość gośćana
U mnie pojawił się na 4 dzień od odstawienia, a brałam 3 dni od 23 do 25 dc, 2x1tabl