Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321.....

Teraz własnie płacze.... dlaczego mam taki los ....

Polecane posty

Gość 321.....

poznalam go i naprawde sie zadurzyłam....moze to wszytsko stalo sie zbyt szybko ... on teraz juz 3 dzien sie nie odzywa...twierdzi ze nie ma czasu bo pracuje ale jakos nie chce mi sie wierzyc bo jestem tego zdania ze nawet jak sie jest bardzo zajetym zawsze znajdzie sie czas by chociaz napisac smsa lub przedzwonic... dlaczego???? dlaczego zawsze trafiam zle... dlaczego juz tyle razy zostałam zraniona i dalej nie moge natrafic na to szczescie.... czy naprawde jest w tym cos złego ze moze nigdy nie doswiadczylam prawdziwej milosci a mimo to znajduje sie ona we mnie i chce ją tylko komus dać? czy to naprawde zły zamiar? mam juz rózne mysli- ze nie znajde juz nikogo,ze nikt mnie nie zechce... mam 17 lat

Gość kamf
NIe przjumuj sie ja mam to samo

Gość 321.....
:(

masz 17 lat i już tyle razy byłaś zraniona?Nigdy nie znalazłaś prawdziwiej miłości?....gadasz jak 40 latka badziew jak to ktoś określił...

Gość Masz dopiero 17 lat
życie przed Tobą, dziewczyno nie załamuj się, ja mam gorzej.

Gość Masz dopiero 17 lat
życie przed Tobą więc sie nie załamuj, ja mam gorzej.

Gość haha dzieciaku.
dzieciaku to prowokacja ?

do autorki dla czego????????????????????????????????????????? DLA TEGO ŻE ... nie czekasz na prawdziwą milośc, tylko się zucasz na szyję każdemu facetowi o ciut przystojniejszemu od diabła daj sobie na wstrzymanie smarkulo, bo jak dalej tak pujdzie to prawdziwej miłości poprostu nie zauwarzysz w tym tłumie pozerów dziękuję :)

Gość haha dzieciaku.
dzieciaku to prowokacja ?

Gość 321.....
no niestety wszytsko co pisze to prawda... dotychczas chłopaki traktowali mnie jak zwykłą podrywke... mieli mnie na chwile potem juz sie mna nie interesowali.. pozniej bylam w nie zwiazku a układzie a kolesiowi zalezalo tylko na sexie... skonczyłam z nim i wkoncu trafiajac na tego myslalam ze z nim bede... narobil mi nadzieji, nabajerował, spotkalismy sie z 5 razy myslalam ze powoli wszytsko bedzie zmierzac ku zwiazkowi a on nagle uznal ze nie chce sie wiązac poki co.

Gość 321.....
:(

Gość 321.....
:(......

Gość fajna dopa ale z ciebie
bardziej kupa niz fajna dopa heheheh...zajebisty długaśny nochal mosz :D bleeee kurw aklomka od zachrystii ja dziołcha? i sie za piekna uważa hahahahah buahahahahah :D