Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergiczna magiczka

alergiczny niezyt nosa a ciaża

Polecane posty

Gość alergiczna magiczka

staram się o dziecko ale mam potworną alergię, bez kropli do nosa nie da rady żyć. wyczytałam na swoich, że nie można ich stosować w czasie ciąży. wizytę u alergologa mam dopiero za 2 miesiące. proszę, powiedzcie jakie krople stosujecie, żebym mogła sobie kupić je w razie czego dopóki nie dopcham się do alergologa. zaznaczam, że mam katar nie do opanowania.

Gość alergiczna magiczka
jestem jedyną alergiczką starającą się o dziecko? na prawdę nie ma żadnej kobiety, która była w ciąży razem ze swoją alergią

Gość alergiczna magiczka
jestem jedyną alergiczką starającą się o dziecko? na prawdę nie ma żadnej kobiety, która była w ciąży razem ze swoją alergią

Gość alergiczna magiczka

Gość Ania005
Nie wiem czy w ogóle są jakieś bezpieczne krople do stosowania w czasie ciąży. Możesz spróbować inhalację lub nawilżanie domu solanką dr Zabłockiej "siła serca". Nie ma przeciwskazań odnośnie ciąży. Solanka tworzy nadmorski klimat w domu, gdyż jest bogata w jod i bardzo dobrze sprawdza sie u mojego alergicznego dziecka, więc i Tobie może pomóc przy katarze.