Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natialiii

moj facet za duzo cwiczy

Polecane posty

Gość Natialiii

chodzi o to, ze on przesadza. oprocz przerwy kiedy musi siedziec na uczelnii on nonstop cwiczy: codziennie biega, robi brzuszki, chodzi na silownie i jeszcze chodzi na sztuki walki. naprawdę ma tak rozbudowana muskulaturę ze przestaje mi się to podobac. nie chcę zeby zamienil się w pakera. probowalam z nim rozmawiac, a on mi tlumaczy ze ma za malo w bicepsie itp. chcialabym zeby wystopowal..jak mam z nim rozmawiac? umyslil sobie, ze jeszcze mu daleko do takiej masy jaka chcialby osiagnac- czy on nie widzi, ze to jest ohydne. nie chcę go urazic..ale obawiam się ze nie przestanie

Gość Natialiii
nikt nie mial takiej syt? dziewczyny? udalo wam sie jakos przekonac waszych facetow zeby tyle nie cwiczyli?

Gość jakie ma wymiary..??.
ile ma w bicepsie ? ile waży i ile ma wzrostu ? tak na około w przybliżeniu podaj :) Moim zdaniem jeżeli ma więcej niż 45 w bicepsie , waży ponad 100 kg przy około 175 albo ponad 120 przy około 190 to zaczyna przesadzać

Gość Natialiiii
nie mam pojecia ile konkretnie musialabym zapytac. ja oceniam na oko, ze przestaje mi się to podobac. cięzko mi wagę oceniac bo moj wczesniejszy facet byl takim miskiem-i trochę wazyl, ale to byl tluszcz. a ten ma same miesnie. chcialabym wiedziec jak z nim rozmawiac... on ma 187 wzrostu, a co do wagi to nie wiem. caly czas je odzywki bialkowe czy cos w tym guscie..Myslę ze moze wazyc ok 95 ale to takie moje szacowanie na oko

Gość Natialiiii
Piszę tutaj i nic się nie pojawia. tragedia.