Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość INNE IMIONA

Mamo, tato - nie dawajcie mi tak na imię!!!

Polecane posty

Gość wima
a co sądzicie o imieniu Iga?

Gość do magadol
hahahahahahaha MONITOR mnie rozwalił jak Boga kocham hahahahahaha

Najlepsze było to, że proboszcz prawie z krzesła spadł, jak mu kumpel pokazał w jakimś spisie świętych, że był święty monitor. Zgadnijcie co teraz studiuje kolega Michał Monitor - informatyke, a jakże :)

Gość imię swiadczy o guście
rodziców, o tym, z jakiej rodziny ktoś pochodzi. W zwiazku z tym nie ma imion lepszych i gorszych, bo kazdy uwaza swój gust i rodzine za najlepsze. Ze inni tak nie myslą - cóż. Ale sami wybierajcie imiona dla dzieci, nie oszukujcie,ze jesteście kim innym.

Gość ostatnio spotkałam
rodzeństwo o imionach: Alan, Dżesika, Brajan i Vaneska... A moja znajoma z pracy ma syna o imieniu Joel... Przyjaciólka mojej koleżanki nazwała synka Dastin... a noszą nazwisko Śledź!!!

Gość OOoojejejejjj
Dastin śledź!!! Zesikałam się!

czytała ktoras z was ostatni mumer przyjaciolki/pani domu itp? byl artkyuł o kobiecie, ktora spodziewała się trojaczków wiedziała, że będą chłopcy i i dziewczynka chciała dać bolek, lolek i tola ale, że urodziła w dzień smierci papieża i sie okazalo, ze jednak będą tylko chłopcy dała Jan,Paweł iKarol

Gość A ja znalam PRAKSEDE
:D i dlugo myslalam ze to nazwisko :D

to nie wymysły albo google, taki był artykuł, jeśli to z mojego ppstu sie śmiejecie

Gość Nie nadawajcie również
imion: Anna (Anka - skakanka) Ola (Olka fasolka) Weronika (siki św. Weroniki), Kajtek (Kajtek bez Majtek), Monika (bo w majtki sika), Marek (chodził Marek na jarmarek) - przecież te dzieci nie będą miały w szkole życia!!! I nigdy Wam nie wybaczą.

Gość madii;p
a ja swojej córce dam na imie Tatiana mimio iz to rosyjskie imie podoba mi sie i koniec.

Gość madii;p
znam dziewczyne ktora ma Diana Łucja

wy sie dziwicie, a ja poznałam ostatnio ludzi nie z mojego regionu, którzy dziwili sie, Ze 20letnia dziewczyna moze meic na imię Maria:O a Helena to dopiero widzimisie

Gość Jedni nazywaja to Bogiem
A ja jestem Tamara i tez OK

U mnie nie występują takie imiona jak Brajan, Denis, Majkel, Jessicka czy Wanessa. Owszem znam Sandry, Nikole, Natanów i Angeliki, ale nic z wyżej wymienionych. A Nikola, Oliwia, Sandra, Natan, Olivier częściej występuje w dobrze sytuowanych, szanowanych rodzinach, ale to tylko moje spostrzeżenie.

Gość pracuję w więzieniu i...
potwierdzam: ludzie z dołów społecznych często nazywają swoje dzieci zagranicznymi, pretensjonalnymi imionami. Natomiast ludzie predestynujący do jakiegoś poziomu (tak im się wydaje tylko), tzw. "warszawka" i żałośni celebryci gustują w Franciszkach, Stanisławach, Anielach i Zenobich :O Ludziska, umiar. Po prostu - umiar. I będzie dobrze.

Gość jestes kretynem
prezydent nie żyje a ty czym sie martwisz?! Jak śmiesz?

Gość Panna Nina
Ja mam na imię Nina, nie wiem czy dziwne, mnie sie podoba. Jeśli kiedyś będę miała córkę nazwę ja- Mira, Wanda, Natasza albo Nadia. Jeśli chłopczyk to- Sasza, Włodek, Bronek lub Jurij. Podkreślam że mam rosyjskie nazwisko, sentyment do nich więc będą pasować.

Gość gość
Ja swoje imię lubię. Pozdrawiam DENISA

Gość gość
ja mam syna Maksymiliana :)