Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste pytanie

W ktorym cyklu BEZ LECZENIA I BADAN udalo sie Wam zajsc w ciaze???

Polecane posty

Gość proste pytanie

Pytanie do dziewczyn, ktore staraly sie do skutku....nawet jesli to trwalo dlugo az powiedzmy 6 m-cy ? czy neimialyscie mysli, ze juz czas isc sie przebadac wraz z partnerem?? Czy po prostu uznalyscie to za normalne i nie pzrejmowalyscie sie pierwszymi niepowodzeniami? dzieki

ja poszłam do lekarza po 2 latach bezowocnych staran. Jest z nami wszystko ok, moze po prostu jeszcze nie czas.

Gość mama 2-latka
nie pocieszę cię, bo ja zaszłam w pierwszym cyklu starań. Był to drugi cykl po odstawieniu tabletek. Miałam 26 lat, byłam zdrowa.

Gość proste pytanie
ktos jeszcze???

Gość proste pytanie
Kasiulka dasz rade:) No to gratuluje:)!

Gość u mnie było tak
starania o pierwsze dziecko: 1 cykl starań - od razu zaskoczyło, niestety wszystko skończyło się w 7 tc:( kolejne podejście - znowu się udało od razu i urodziłam zdrowego synka:) starania o drugie dziecko: 1 cykl starań - ciąża biochemiczna zakończona w 5 tc 2 cykl starań - ciąża biochemiczna zakończona w 6 tc kolejne 2 cykle bezowocne 5 cykl starań - udało się:) przy drugim dziecku próbowaliśmy pomóc naturze by była dziewczynka, ale to dopiero 15 tc więc nic jeszcze nie wiadomo;)

Gość pasjonata
Wiem, ze ciężko w to uwieżyć, ale w ciążę zaszłam po 5 latach od odstawienia tabletek. Bez leczenia i lekarzy. To nie jest prowokacja ani zgrywy.

Gość ojoojjjjjjjj
4 cykle starań i trafione :)

Gość ggggggucio
pierwszy raz udalo sie za pierwszym podejsciem, ciaza obumarla w 9 tyg. za drugim razem po 2 latach staran, oboje zdrowi, przeslimy wszystkie badania w klinice nieplodnosci, zaskoczylo w miesiacu w ktorym myslalam ze nie bylo owulacji,

Gość Maggdal
ja w 2 mc staran :-)

Gość kawka ja
1 ciaza, po odstawieniu tabsów w pierwszym cyklu 2 (obecna) ciaza, wyjelam spirale 3 marca , 29 marca zrobilam test- wynik pozytywny :p czyli takze w pierwszym cyklu... dodam ze mam 23 lata moj partner 38 :) Pozdrówki!