Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekssandrra!,.

Ile wzrostu mają Wasze 3 letnie dzieci??

Polecane posty

Gość alekssandrra!,.

Chłopcy

Gość hela z wesela
metr, a Twój?

Gość mam tez trzylatk w sumie anioł
mój ma 98cm

Gość mam tez trzylatk w sumie anioł
jagoda jak jest mierzony twoj syn, bo nie na stojąco pod ścianą, akurat mój niczym nie odstaje w grupie przedszkolaków wręcz to niektore dzieci są o pół głowy niższe,

Gość Wassmin
Moj ma 100 i jest w normie.

Gość to ty masz wilkiego syna jagod
a:O poza tym, no właśnie - jak mierzone jest to twoje dziecko ? nawet rozmiarówka dziecięca (ubranka) jest na 98 dla 3-latka a 92 jest dla dziecka 2-letniego

Gość kawka ja
jagoda to chyba jakis mutant popromienny Twoj synalek... 9 miesiecy i 92 cm? :o moja cora ma 2 lata i 8 miesiecy i dzis ja mierzylam , ma 97 cm, ja po prostu nie potrafie sobie wyobrazic 9 mies. NIEMOWLAKA mierzacego 92 cm!!!

Gość kawka ja
dodam ze moja corka jest jedna z wyzszych dziewczynek w okolicy, w swojej grupie wiekowej... kazdy daje jej na oko ponad 3 lata ;)

no jagoda chyba cos przeklamalas. to ze zakladasz dziecku ubrania na 92 cm to nie znaczy ze ono tyle ma. dla przykladu podam ze mam syna ktory jest bardzo duzy-nigdy sie w siatkach centylowych nie miescil ale w wieku 3 lat mial 107cm a w wieku twojego syna mial 80cm. i uwierz mi ze byl bardzo duzy. gdyby twoj faktycznie mial 92 cm to napewno nie byloby to zdrowe i oznaczalo jakas chorobe. dodam ze moj syn nadal jest taki duzy bo w wieku 7 lat ma 135cm wzrostu no ale ma po kim miec. ja sama mam 180cm wzrostu a moj maz blisko 190...

Gość kawka ja
zgadzam sie poprzedniczka, jagoda moze ubiera swoje dziecko w ubrania na 3 latka, co nie znaczy ze maly tyle mierzy... a jakby mierzyl :o to by bylo raczej straszne...

Moje Pyśki mają 3 latka i prawie 5 m-cy i mierzą : 100 i 102 cm. Dodam, że startowały z pułapu: 25 i 27 cm. Jagoda - no to masz byczka......nie powiem. Moja Psiapsióła ma Syknka w wieku 4 lat i mierzy obecnie 120 cm....... Ale w wieku 9-ciu m-cy miał tylko 86 cm. Ja wiem , że moje Małe są małe (choć w normie) wzrostowo........ale patrząc na Igorka w wieku lat 4..........to masz mega wysokie Dziecię. Dodam że Rodzice Igorka są wzrostów wież.......

Gość alekssandrra!,.
A ja się trochę martwie bo moj 3 latek ma tylko 95 cm, a my rodzice nie jesteśmy niscy. Mierzyłam metrem, nie sugeruję się ubrankami.

Gość moja trzyletnia
córka ma 110cm

a jeśli chodzi o ubranka to mała nosi 98 albo małe 104, a synek 86/92 i wszystkie młodsze od niej koleżanki są wyższe... No ale my jesteśmy raczej niscy więc nie ma co się spodziewać żeby dzieci miały kiedyś 2 metry.

Gość gość
mój syn niedługo będzie miał 3 latka i ma 1 metr i waży 20 kg

Gość gość
moja Agatka ma 3 latka i 95cm wzrostu waży 13,5 kg, Starsza córka mając 3 lata miała 104cm. Jedna jest duża po tatusiu druga drobna po mamusi.

Gość mamaLui
córka 3 latka ma 94 cm

Gość gość
Syn ma 3,5 roku. 110 cm i 22 kg.

Gość gość
moj syn ma 3 latka 174cm i 62kg

Gość gość
Niecałe 3,5 roku i 101cm i 16kg

Gość gość
Syn miał wczoraj 3cie urodziny. 96cm i zaledwie 12,5kg Drobny jest bardzo. Za mało waży, a wzrost w normie.

Gość gość
Moja corcia ma 3 latka i 4 miesiące i mierzy 91 cm, wazy 12 kg