Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę zdezorientowany

Czy okazywać moje wielkie

Polecane posty

zainteresowanie dziewczynie, którą pokochałem i chcę ją poderwać czy przeciwnie zaprosić ja np. do kina ale nie dawać po sobie poznać głębokiego uczucia jakie do niej żywię. Dodam, że jestem już dojrzały i ona też. Proszę o poważne odpowiedzi.

Nie no nie wal z grubej rury bo ją spłoszysz :) Nie przeskakuj etapów :) wszystko po kolei :) idź z nią gdzieś :) Niech ma uciechę z randek, obojętnie ile ma lat:)

Nie no nie wal z grubej rury bo ją spłoszysz :) Nie przeskakuj etapów, wszystko po kolei :) nie da sie zdarzeń przyspieszyć :) cierpliwośi :) zabierz ją gdzieś... daj sie cieszyć z randek, obojętnie ile ma lat :)

Gość bajobongo123456
dojrzały czyli ile? Ja bym proponowała zaprosić do kina, na kawę... A co będzie sam zobaczysz. Jeśli dziewczyna zgodzi sie bez oporu lub z małym oporem ( żeby nie było, że tak łatwo z nią się umówić ) jesteś na dobrej drodze. Z wielkimi uczuciami lepiej poczekać, wybadać czy ona czuje podobnie, żeby jej na dzień dobry nie odstraszyć. Ale uśmiech, miła rozmowa, spacer, kino... To coś co lubimy i co na nas kobiety w jakiś sposób działa. Piszę po częsci to, jakbym chciała, by zachował sie mężczyzna , który mi sie podoba wobec mnie :) Ta odrobinka niepewności jest bardzo urocza, ona i tak dostrzeże że się starasz, ale nie warto od razu serca na tacy ofiarowywać, niech też dziewczyna odrobinkę ma myślenia- czy mu się podobam itp ;)

Już od jakiegoś czasu daję jej pewne znaki ale ona jest obojętna albo udaje taką. Ona ma ok. 30 ja trochę starszy ale nie mogę o sobie powiedzieć, że jestem fachowcem ds kobiet

Gość bajobongo123456
a ja nie jestem fachowcem ds mężczyzn ;) ALe to ze nie okazuje niczego może nic nie znaczyc, choć niekoniecznie :) Zależy od okoliczności. Jeśli znacie sie z pracy lub np z jakichś studiów - moze po prostu nie chcieć, by ktoś widział jej maslane oczy np., bo ludzie są różni i różne przykrości mogą zrobić. Najlepiej będzie zagadać choćby o pogodzie, uśmiechnąc się raz i drugi , potem sprawdzić reakcję i gdzieś zaprosić, gdy już bedziecie mieć jakiś bliższy kontakt. Reszty domyślisz się sam, czy coś sie szykuje czy nie :) Powodzenia

No właśnie znamy się z pracy i to może być przeszkodą. Przesyłałem jej jakieś sympatyczne liściki na NK, w pracy- pomimo,że rzadko się widujemy to próbowałem z nią rozmawiać ale aby rozwinąć rozmowę brakowało mi pewności siebie, czasami trochę mało jestem rozmowny i rozmowa rzadko się klei...