Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulvaard

Kiedy on podoba się wszystkim moim koleżankom...

Polecane posty

to jakie mam mieć szanse, żeby zainteresować go jako kobieta ? Może są fajniejsze dziewczyny dla niego ?

Nie ma dnia, żebym tak nie myślała o tym, że nie mam szans u faceta, który mi się podoba :/

Gość cbbcb
bądz inna niz wszystkie:-P tzn.nie lataj za nim,pokazuj,że jest Ci obojetny,ze nie robi na Tobie wrazenia,że nic do niego nie masz itp.taka wiesz obojetnosc......a inne niech latają:-D Masz szansę,że go zaintrygujesz bo będziesz sie wyróżniala;) tzn.wiesz skoro on jest przyzwyczajony ,że dziewczyny za nium latają to jesli Ty nie bedziesz wyda mu sie to dziwne;)

On chyba nie do końca zdaje sobie sprawę z tego zainteresowania jego osobą, bo też większość dziewczyn podkochuje się w nim skrycie. Wszystko wychodzi na jaw dopiero podczas babskich wieczorków, wtedy to mój obiekt westchnień jest nr 1 wśród facetów, których znamy. Specjalnie pomijam to milczeniem, ale taka jest prawda, że mocno mi na nim zależy. Dawno nie spotkałam kogoś tak wyjątkowego.

Poza tym, mam coś takiego, że każda z nich wydaje mi się bardziej atrakcyjna, fajniejsza niż ja. Czy to normalne ?