Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

To u Was dziewczynki jest az tak zle z pogoda:( U mnie w dzien wialo i dulo straszne wiatrzysko. Teraz na szczescie jest spokoj. Sprawdzalam poczte. Tokina❤️ dzieki za prezentacje. Pieknie to zrobilas🌼

Bechemootku👄 Witam serdecznie 👄❤️ Babcią wprawdzie jeszcze nie jestem ale wiem co czujesz,jak wiesz ciągle mam do czynienia z dziećmi.Potrafią dopiec,reszta spraw u mnie także podobnie nad niczym nie panuję,wszystko mnie przerasta ale do lasu nie chcę:p;),no chyba ze na konwalie ale jeszcze za wcześnie. Bonita Nie wiem jak Cię pocieszyć,mogą tak zabrać garaż bez żadnej rekompensaty,nie zaproponują nic w zamian,jakiegoś innego garażu?

Bonita a to ten sam garaż gdzie autko stoi? Bechemotku heloł:D gotowa?

Ten sam Zuzik. Bechemotek tez wyszykowany juz na K...w. Jestem niepocieszona ze mnie nie uda sie przyjechac:(

Byłam przed chwilką na dworze,piesio chciała siusiu ale pogoda.Skalp zrywa z czerepa a chmury zapierniczają po niebie że rogalik księżyca miga jak stroboskop.Pogoda na horrory Bechemootku nie płacz:(

Bechemotku nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee przyjmuję tego do wiadomości:o Bonita a pandusia pod chmurką?

oki to ja spadam jak już mówiłam Bonita odpisałam, nie przejmuj się👄 Wesołku papapapa👄

Bonita czyli misiek jeździł na jowerku? a teraz oboje nie mają się gdzie podziać:( Bywa że czas sam przynosi rozwiązania,może się uda znaleźć jakieś nowe miejsce? lub coś?

Musze cos znalezc Wesolku. Mam czas do wrzesnia. Ale nie chce tak dlugo czekac. Zburzone zostana dwa stare budynki z garazami podziemnymi i duzo ludzi bedzie szukac miejsca w garazu.

To rano Wesolku tez zle spisz? Ja zle zasypiam ale przed poludniem to lubie sobie bardzo podrzemac:)

Bechemootek nas prosiła aby na nią poczekać?,czy prosiła by dziewczyny poczekały na nią w K?,tak się nad tym głowię,bo niedługo będę musiała iść szykować jakieś żarełko

Bechemotek ma wnuczka pod opieka. Pewnie prosila zeby na nia poczekac tutaj ale ja tez musze sie pomalu odmeldowac.

Bonita w sumie teraz nie powinnam narzekać bo zdarza mi się przespać nawet 6godz ale generalnie to od 6 rano już nie śpię,czasem wcześniej.Ja nawet jak śpię te 6 godz to z przerwami,jak się nie budzić,jak człowieka łapią te uderzenia gorąca i zlewne poty,wszystko płynie..Ale jak już mówiłam teraz jakby ciut lepiej więc nie narzekam ,bo zdarzały mi się i bezsenne noce.

Szykuj zarelko Wesolku. Chlopak przyjdzie wyglodzony a wiadomo jak chlop glodny.... Dobranoc Wesolku, dobranoc Bechemootku