Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka567

Chyba mam Depresje

Polecane posty

Nie wiem co robic stracilam chec do dzialania nic mi sie nie chce przestalam o siebie dbac przytylam i wogle porazka na calej lini mam troche problemow nie wiem co robic do psychologa nie pojde bo nie mam kasy>>>::(((( Pomozcie mi prosze was chociaz sama nie wiem czego od was oczekuje a szkoda gadac

Gość mam to samo albo gorzej
żrę śliwki w czekoladzie, w kuchni bajzer, łazienka nie posprzątana :( miałam zadzwonić do kilku osób, ale mi się nie chce gadać :(

Gość nokiaaa
No to masz problem :-S ! Ja proponuje zajbist.a komedie + sex no jak nie sex to chodziaz wibrator ^^ :-) i Stara p depresji polecam ^^ :-D

uloz sobie plan dzialanie idz do fryzjera przejdz na diete proponuje jakis sport mi zawsze podnosi humor nawet zwykle bieganie wieczorami odezwij sie do starych znajomych odnow kontakty zacznij wychodzic do ludzi znajdz sobie prace nawet jesli studiujesz im wiecej masz zajec tym wiecej energii do dzialania:)

wiem to wszytsko wiem ale nie mam sily do dzialania mam to samo albo gorzej moze bysmy zaczely razem cos dzialac i nawzajem sie dopingowaly co ty na to...:))))bo sama chyba nie dam rady

Ja to lekkie, to możesz spróbować pić dziurawiec, pomaga na depresję, i więcej ruchu! Podczas umiarkowanego wysiłku wydzielają się endorfiny...