Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrozumiale

Czy ona musi być tak biera?

Polecane posty

Gość niezrozumiale

Mam 21 lat, moja dziewczyna rowniez. Sprawa jest następująca.. Zalezy nam na sobie, lecz przeszkadza mi jedna rzecz. Moja dziwczyna czesto jest strasznie bierna, moze obojetna w rozmowie. Zaprzestałem juz praktycznie calkowicie rozmow przez telefon, uznalem, ze to nie ma sensu, gdyz nasze rozmowy telefoniczne przpominaly wywiad. Odnosze podczas nich wrazenie, jakby mnie zbywala. Ja zadaje pytanie, otrzmuje kruciutka odpowiedz i cisza, to meczace, taki brak zainteresowania.. Mowie, w czym rzecz- ona nie rozumie dlaczego trudno sie z nia rozmawia. Prosze Was o opinie...

a jak jestescie sami to tez tak z Toba rozmawia ? moze po prostu nie ma swobody - moze nie potrafi rozmawiac przez telefon ...

Gość niezrozumiale
Jak jestesmy sami, to nie jest tak źle. Moze powtorze o co mi chodzi. Przykladowo- nie piszemy smsow dluzsza chwile, pisze wiczorem esa, pytam jak minal dzien, kolejne, kolejne, kolejne... otrzymuje tylko ktotkie odpowiedzi. Gdy jestesmy sami jest ok.

Może jest konkretną osobą, która nie lubi się rozpisywać a może sków tylko rozmowę na żywo. Ja też tak nie lubię, bo to strata czasu, lepiej jest się spotkać i pogadać.

Gość Aśka1122
Taki typ już tak ma. Mój kumpel ma taką samą dziewczynę. Nic jej nie zrobisz. Albo zaakceptujesz, albo see ya! Zresztą faceci też tacy potrafią być. Ale oni zwykle z lenistwa.