Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaniewiedząca

podoba wam się ta sukienka???

Polecane posty

Gość myśli o ladaco
okropna!! wygląda jak uszyta ręcznie z zasłony, żaden projektant na pewno tego nie stworzył :(

Gość jakas ona 123
proponuje dalej szukac

Gość koszmarny material
koszmarny krój

Gość zdzirsonowna na wagarach
bleeeee:o jak z odpustu z lowicza:o

Gość ja powiem tak......
ta druga Twoja propozycja jest o niebo lepsza i mi się bardzo podoba :D ta pierwsza zdecydowanie jeśli chodzi o mnie odpada

no dobra, z ta pierwsza to sobie troche zażartowałam :) a ta z drugiego linka chyba kupie. wygląda fajnie i jest niedroga, w sam raz na jednorazówke na wesele. jak okaże się calkiem badziewna i nienadajaca się, to bede szukac innej. a 34zl "wyrzucic" to nie duzo, a moze sie okazac calkiem calkiem.

Gość 12345654321
Pierwsza wstretna druga ladna ale na wesele NIE NADAJE SIE jest zbyt prosta i material nieodpowiedni jedynie do uzytku codziennego mnie w sumie kojarzy sie ze strojem dla tenisistek

Gość 12345654321
Na weselu raczej obowiazuja suknie wieczorowe a ty tu pokazujesz cos w czym mozna pojsc w niedziele do cioci kloci na obiad.

kurde to jaki ma byc materiał?????

z tego co ja widzialam na weselach juz odchodzi sie od strojnych i balowych sukienek. teraz sie nosi takie koktajlowe. niektorzy to nawet w bluzeczkach i spodniczkach przychodza. oczywiscie takich eleganckich

Druga ładniejsza ładne kolory, jeśli obawiasz się o jakość to zawsze możesz napisać do osoby, która ją kupiła :)

To prawda to nie te czasy kiedy chodzi się w szerokich gorsetowych sukniach, ma być elegancko ale wygodnie.

Gość 12345654321
Nosi sie koktajlowe z oszczednosci bo taka wykorzysta sie na codzien. Ja bylam na 3 weselach w zeszlym roku ... wszystkie na ponad 100 osob i szczerze nawet kobiety po 40 byly wystrojone tak ze szok wieczorowe kiece dlugie az ciagnace sie po ziemii mocny makijaz i fryzura jak na bal Sukienki koktajlowe to byly jednostkowe wypadki i bardziej przewidziane na poprawiny

Gość agrafa123456
wpisz w googla Nife - producent odzieży damskiej.mają świetne koszule i kiecki, to nie jest reklama

Gość bskjdnhpu
499zl? nawet 49 bym za nia nie dala

Gość codzi o to zeby
materiał nie był zwykłą rozciągliwą bawełną, z której szyje sie letnie bluzki i sukienki, powinien byc gatunkowo lepszy, swoją fakturą przyominać o wyjątkowosci okazji

Gość animowanka
obrzydliwa

mam 163cm wzrostu. jestem szczupłej budowy ciała. chcialabym zeby sukienka zakrywala ramiona i plecy, ciezko taka znalesc. wiec przynajmniej plecy.

jak jestescie takie mądre to poradzcie cos. a ja powiem szczerze, ze nie wydam więcej jak 100zł na cos czego nie mogę dotknąć i przymierzyć. pomyslałam o tych kieckach, ze w razie czego bede miala na inne okazje, np ubrac sie na spacer, albo zrobic szmate do kurzu, bo to jedyne 34zł.

kupie te sukienke, a jak sie nie nada.. to pojde tradycyjnie do sklepu

a powiedzcie mi jeszcze co z dodatkami? buciki pewnie ubiore czarne chyba, ze uda mi sie skąponowac jakies inne do sukienki. a jaka wybrać biżuterie? czy teraz w ogole sie tego nie zakłada? będę się goło czuła tak bez niczego na ręce.. aż sie prosi do takiej bez ramion jakies cos na ręke. wloski będę mieć rozpuszczone, mam do ramion.