Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

RODZICE MI CHCĄ ROZWALIĆ ZWIĄZEK!!

Polecane posty

Mam 22 lata, spotykam się od roku z chłopakiem, mieszkamy troszkę daleko od siebie i w weekendy albo on nocował u mnie albo ja u niego. Dziś rodzice mi mówią że może przyjechać w nd o 15 do 10 i do domu uciekać :O bo jak nie to mi wstydu narobią :O w szoku jestem :O

a mamy duze mieszkanie :O

Jeżeli mieszkasz u rodziców to powinnaś liczyć się z ich zdaniem, albo usamodzielnij się masz 22 lata, chyba mozesz cos wynając?

ale ja mam 22 lata nie 15 !!!!!!!!!!!!!

Gość ja powiem tak......
no i co z tego że masz 22 lata mieszkasz nadal z rodzicami w ich domu i niestety musisz szanować ich zdanie a jak Ci się nie podoba zawsze możesz odejść z domu i zamieszkać z chłopakiem

Gość 12345654321
tez uwazam ze ich dom ich zasady a ty masz pstawe roszczeniowa bo tobie sie nalezy jego nocowanie u twoich rodzicow w domu jak psu zupa Fakt nie jest to uczciwe ze wczesniej na cos sie zgadzali a teraz nie jednak oni maja prawo zmienic decyzje a ty masz obowiazke ja przyjac do wiadomosc i sie dostosowac wlasnie masz 22 lata wiec albo rozumiesz zasady albo sie wyprowadzasz.

ja mam 27 lat i mieszkam z rodzicami i moj chłopak jeździ do mnie 30 km w jedna strone... nie chce go nauczyc ze moze u mnie spac kiedy chce, bo wiem, ze dla moich to dyskomfort - mimo, że go bardzo lubia... i ja nie mam zamiaru sie z nimi kłócić, bo ich rozumiem. jeszcze troche, zamieszkamy na swoim i bedziemy robic we własnym domu co chemy i kiedy chcemy :P dziewczyno spowazniej, zachowuj sie jak dorosła kobieta a nie jak dzieciak...

czemu jak dzieciak? to oni się zachowują niepoważnie. Najpierw ładnie pięknie a teraz nagle co ? tak się nie robi!

poprostu sa skrepowani, to dla nich obcy człwoiek...mysle ze powinnas uszanowac ich decyzje

może za często zostaje, może zakłócacie ich spokoj, moze rodzice sa już zmęczeni tym, że musza zachwowyac sie inaczej we własnym domu (nie moga swobodnie pogadac, pojsc do wc czy cokolwiek innego), moze ty siedzisz ze swoim w pokoju tylko jak księżniczka a mama usi sama wszystko w koło was robic.... jakby nie bylo to jeszcze jest obcy chłopak...

Gość ..............co.
A może chodzi o to ,żę muszą mu dawać żreć co????????????

Gość jgdj,asgfb kCG SCUKBYEW
moze wszedl do lazienki kiedy mamusia brala prysznic a moze jak tatus w lazience sie tam tego t robil i on wszedl da mnie tyz to by bylo komfort ak by mnie mlodzieniaszek podglondal

powiedziałam ze w takim razie ja bede zawsze u niego nocowac. ale sie wkurzyli :O

Masz 22 lata wyprowadź się i wtedy będziesz mogła ustal zasady. Na razie to możesz z rodzicami pogadać i tyle. To ich dom nie Twój.

Gość
ty jezdzij na weekendy do chłopaka

Gość ja znam duzo np.
a nie mozesz mu dawac doopy w dzien dla dobra rodziny i spokoju? przeca nikt na tym nie uboleje:p