Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosienka:D

jak nauczyc moja pania sikac w jednym miejscu?

Polecane posty

czesc posiadam mala tusie jest to york, ma 7 tyg , i sika gdzie popadnie!!!!juz mam dosyc prania dywanow!!!!!!! zrobilam jej nawet takie korytko w koncie przy drzwiach, wyscielone mata i gazeta do siusiania a ona nic nie kojarzy wogole! popimo ze jak sie przebudza to ja tam wsadzam, a ona wyskoczy i zrobi gdzie indziej. Wychodzenie a raczej uczenie siusiu na dwor odpada bo mieszkam w bloku na 8 pietrze:D pomocy jak mam ja nauczyc sikac wlasnie tam?nic nie pomaga klaps w pupe ani przetarcie noskiem tych siusiow!co ma robic????????pomocy

musisz na czworaka podejść do pani [nogę podnieść, albo przycupnąć [ cool] ], zademonstrować po prostu :) ] [tak ze trzy razy]:classic_cool:

Gość veeeena
I co z tego, że mieszkasz na 8 piętrze?! To już nie możesz psa wyprowadzić? Wynaleźli takie coś jak winda. Nie mów, że ona cały czas w domu siedzi? O_o Yorki są raczej głupie i trudno jest je czegoś nauczyć. Ale twój dobrze robi, że ci sika, skoro go nie wyprowadzasz :o.

veena!! jak bys byla troszke madrzejsza to bys wiedzial ze yorka nie mozna wyprpowadzic na dwor przed 12 tyg, bo wtedy skoncza mu sie szczepienia:P a ztego co wiem to yorki wcale nie sa glupie, tylko jak juz co to bardziej delikatne i poddatne na choroby!!!!!