Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PŁACĘ Z ALLEGRO BADZIEWIE

Może mi ktoś odpowiedzieć na pytania dot. PŁACĘ Z ALLEGRO? Szlag mnei trafia!

Polecane posty

No więc tak, dziewczyna wysłała mi kase poniżej 20zł i wypłacic tego nie moge, mimo iz kliknęłam wypłać, to jednak można wypłacic od 20zł, więc teraz próbuję jeszcze zwrócić tą klase kupującemu bo sie niedogadaliśmy i nie mogę, bo "pieniądze zostały wypłacone" a mimo to, na koncie ich nie ma. Poradźcie prosze jak mam zwrócic jej tą kasę, bo zaraz mnie coś weźmie:/

Gość stary allegrowicz
Wypłaciłaś pieniądze. Pojawią się one na twoim koncie w terminie do 3 dni roboczych.

ale jest napisane, że od 20zł można wypłacać:( ja już się męczę z tym.. a kwota, którą rzekomo wypłaciłam to 15zł.:(

Gość behemłucik
lepiej na przyszłość olej płacę z allegro bo np mi wyskakiwały zawsze inne dane niż miały i tak podziękowałem za współpracę :(

no właśnie już też widzę, że to jakaś porażka jest. Nawet nie chciałam tej opcji, dziewczyna ją kliknęła no i teraz mam problem:/

Gość stary allegrowicz
20zł to minimalny próg automatycznej wypłaty bodajże. Możesz wypłacić każdą kwotę. behemłucik: Twoje podziękowanie możesz uznać za niebyłe. Od niedawna Płacę z Allegro jest obowiązkowe dla każdego, kto udostępnia wpłatę na konto.

oo dziękuję bardzo za odpowiedź:)