Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelieeeeee

Zauważyliście wybuch przy silniku samolotu?

Polecane posty

Gość amelieeeeee

Gdy pokazują film np. na tvn ze startowania tego samolotu.... to w pozniejszym momencie widac, ze przy prawym silniku byl maly wybuch. Czy ktoś z Was zwrocil na to uwage? Bo nikt o tym nie mowi, a chyba nie powinno sie tak dziać...

Gość mila jak zawsze
tak

Gość amelieeeeee
i ktos cos o tym wie? przeciez to chyba nie jest normalne??!! czeu nikt o tym nie mowi?

Gość europe01
dajcie linka do filmu

Gość sfasdf
nagle na forum jest pełno ekspertów ds. lotnictwa :o

Gość ppdjfdfhdfh
ej, dajcie linka

Gość niech ktos da linka do tego
filmiku

Gość czarna gapa
nie widzialam filmiku ,ale jako inzynier lotnictwa zapewniam,ze gdyby doszlo do takiego wybuchu to ten samolot rozbil by sie kilka minut po starcie alebo ladowal by awaryjnie

Gość amelieeeeee
właśnie, więc to moze faktycznie światło. Nie znalazłam tego filmiku w necie, ale co jakiś czas powtarzaja go na tvn, wiec pewnie jeszcze powtorza, ja sobie to nagralam na tuner. Gdy to oglądam to nie wyglada to na odbicie światła, a naprawdę na mały wybuch przy silniku. Ale ja sie nie znam, dlatego pytam Was.

Gość niech ktos da linka do tego
to wrzuc to na youtube i podaj linka

Gość czarna gapa
mozesz podac jakis link?

Gość śmierdzi mi ta
cała katastrofa , dlaczego akurat zginęły naważniejsze osoby ? dziwne to jest ,od rana gadaja o jednym i tym samym żadnych szczególow ,i żadnych nowych informacji... :-o

Gość amelieeeeee
niestety nie potrafię tego wrzucic. Za niedlugo przypuszczam znow to bedzie w tv, albo pojawi sie na youtubie. Co jakiś czas przeciez puszczaja moment, gdy ten samolot startował. Po prostu badzcie czujni, bo wg mnie warto na to zwrocic uwage. Prawy silnik.

Gość czarna gapa
jesli rzeczywiscie byl jakis maly wybuch to zostal by on zauwazony i zgloszony... Okecie to nie male lotnisko aeroklubowe

Gość eNKejowe getto
na czarnych skrzynkach wszystko będzie!

Gość Ci ktorzy
Byl naoczny swiadek tego zdarzenia,opowiadal ze wszystko filmowal amatorsko,gdy zauwazyl sluzby zaczal uciekac ale go dopadli bo bloto jest tam duze,zabrali mu ta kasete z nagraniem,ale opowiadal,ze ni bylo zadnego wybuchu,byly dwa niewielkie ogniska ognia i glucha cisza. Ten czlowiek wypowiadal sie bodajze w TVN 24.

Gość czarna gapa
a co te sluzby mialy niby zrobic takiego, co spowodowaloby katastrofe? przesuneli drzewa?

Gość amelieeeeee
ale ja mowie przy wybuchu przy startowaniu, a nie przy katastrofie juz! Faktycznie, chyba zostaloby to zauwazone.... co nie zmiania faktu, ze gdy na to patrze, to jest to cholernie zastanawiajace. Jak tylko ktos to zobaczy, to b. prosze niech podzieli sie ze mna swoja opinia.

Gość czarna gapa
czasem tak sie zdarza ,ze jest maly wybuch , ale to nie awaria silnika byla przyczyna katastrofy. mnie zastanawia fakt,ze pilot nie ladowal na lotnisku zapasowym....

Gość amelieeeeee
zatrzymałam to sobie na pauzie. Nie ma szans, aby to bylo odbicie slonca. pomijam kwestię totalnej mgły, ale to naprawde jesy wybuch. Widac wyraznie, nawet dla mnie, totalnego laika.

Gość amelieeeeee
Wlasnie tak pomyslalam, ze moze to byla mala awaria/maly wybuch, ale chyba wtedy by nie lecieli dalej?? nie wiem. Fakt nie ladowania na lotnisku zapasowym oczywiscie jest najbardziej interesujacy bez dwoch zdan, ale ja po prostu pisze o tym wybuchu, bo mnie zaciekawil, gdy go zauwazylam. Cala reszta oczywiscie jest jeszcze bardziej zastanawiajaca.

Gość elooooo
zadzwon do tv i powiedz podawali nr tel

Gość czarna gapa
tupolew ma 3 silniki, maly wybuch przy jednym nie jest wielkim dramatem. jesli rzeczywiscie mial miejsce a nie byl grozny byc moze dlatego dostal pozwolenie na lot. podkreslam jednak ,ze taki wybuch nie byl przyczyna katastrofy ale zle warunki pogodowe i niewatpliwe niezbyt madra decyzja pilota.