Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inuś 23

mam juz dosc tego i patrzernia na tv

Polecane posty

nigdy nie bylam zwolenniczka kaczynskiego ale teraz to zal tych ludzi jak patrze na jego zdjecia i zony w tv to nie moge, prawie placze...

Gość Ninuś dużo więcej niż 23
to nie patrz

Gość ajsza221
wiesz mi ja tez tylko co program to katastrofa ile mozna plakac myslec

Gość pomyslcie tylko
rano wstali, sniadanko, kawa, pogaduchy, potem miala byc wizyta oficjalna i wieczorem znow mieli polozyc sie do wlasnych lozek. a tymczasem one juz zawsze beda puste, psa nie poglaskaja, kotow za uchem panstwo nie podrapie.. strasznie smutne to wszystko. jedna zla decyzja i cie nie ma :(

tak wobec smierci wszyscy sa rowni, adwokat, zebrak prezydent czy zul przed sklepu kazdy moze zginac , zniknac kilka sekund i nie ma cie

Gość jedz do nowego jorku
zycie ludzkie jest naprawde kruche w kilka minut zniknelo tryle istnien ludzkich... to powinno dac nam do myslenia zeby zyc pelnia szczescia! i doceniac nasze zycie!

albo matka prezydenta sama chora, a pochowa wlasne dziecko jeszcze przed swoim odejsciem:(

Gość śluby składałaś??
no i na jedynce dołożyli jeszcze Katyń :o

Gość gwarek z warki
Matka nie jest sama, bo ma drugiego syna-Jarosława. Ale smutne to jak matka chowa do grobu dziecko.

wszystkich nas to czeka... "...byłem, kim jesteś; będziesz, kim jestem..." wyczytane kiedyś na nagrobku wydaje sięzbyt brutalnie prawdziwe :(

Gość davecht
Stacja TVN jak i inne (TVP1, TVP2 itp.) urządzają sobie igrzyska i podbijaja oglądalność wszystkim co związane z tragedia narodową. Zapraszają "osobistości", które nie mają nic do powiedzenia i na siłę kreują aurę tajemniczości, skupienia i duchowości przeżyć czasu antenowego. który wypełni czas antenowy i może wyćiśnie choć jedną łzę. Tak więc TVN i inne stacje piorą łeb ale w sensie zalewania nas informacjami o tragedii narodowej juz tego nie da sie słuchac. Ludzie opamiętajcie się! Media robią wam wodę z mózgu!

wode z mozgu swoja droga ale nie wyorazam sobie stracic kogos bliskiego i jakos zal mi ich:(lecieli uczcic pamiec polakow i dupa sami zgineli:(

Gość dsdsfdsfdsfsd
ja już patrzeć w tv nie mogę bo ciągle o tym pierdolą wszędzie. tragedia tragedią, ale kużwa nic nie idzie obejrzeć bo wszędzie bębnią ciągle o tym.