Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolt2237

sex, ciąza, obliczenia

Polecane posty

Gość kolt2237

witam, mam takie pytanie. Kochałem się z dziewczyną 12 marca.był to jej 5 dzień cyklu. Dodam że cykle ma dlugie nieregularne-33 dni wzwyż. Okres dostała 8 kwietnia i krwawienie trwało 7 dni, mówi że miesiączka byla taka jak zawsze. Wtedy też zaczeła brać tabletki anty. Teraz ma 7 dniową przerwe, mowi ze od początku brania ma nudności bołe głowy i jest senna. Czytalem że można mieć okres w ciązy. i sta moje pytannie: Jeśli okres dostała 8 kwietnia, to owulacje musiala miec ok 14 dni wcześniej. Czyli ok 26 marca. Jeśli kochalismy sie 12 marca to niemozliwe jest by doszlo do poczęcia, a jeśli była by w ciązy to odpowiedz nasuwa sie sama;] dobrze mowie?

Gość kolt2237
błedne dane wprowadziłem : kochalismy sie 12 lutego, okres dostala okres dostala 18 marca

Gość miśka1wi7
dzisiaj jest dopiero 11 kwietnia

Gość miśka1wi7
Ja uwazam za tabletki tak na nia działaja, raczej to nie ciaza. a nie chcial bys byc tatusiem?

Gość kolt2237
tu nie dokonća chodzi ot o co ja bym chcial, ale wyliczajac 14 dni przed 18 marca czyli okresem, wychodzi ze owulacja byla ok 4 marca+/- a jak kochalismy sie 12 lutego to ew dziecko nie bylo by moje? co nie?;d a nie jestem pewny co do jej wierności:(

bardzo czesto tabletki powodują mdłości, bóle głowy, brzucha. poczekajcie do końca 7-dniowej przerwy. jeśli nie dostanie krwawienia niech zrobi test, ale moim zdaniem normalnie przyjdzie :) ale pamiętajcie ze to krwawienie zapewne będzie krótsze i bardziej skąpe niż normalna miesiaczka i to jest jak najbardziej normalne!

Gość miśka1wi7
skad tak wszystko bobrze wiesz kiedy okres miała moze zmienila fakty

Gość kolt2237
wiem, bo prowadzi notes:P

Gość miśka1wi7
najpierw niech zrobi test

Gość kolt2237
dobra to moze inaczej, jeśli okres dostala 18 marca, to owulacje miala mniej wiecej kiedy? 4 marca? skoro kochalismy sie 12 lutego to nie jest mozliwe bym moglbyc ewentualnym ojcem tak?;]

Gość miśka1wi7
no tak, wejdz na neta otworz wykres owulacji wszystko obliczysz