Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona wielomax

urażona duma faceta.... czy do mnie wróci?

Polecane posty

Gość zielona wielomax

Chyba był mną zauroczony... a ja bojąc się, że wyjdą na jaw moje uczucia do niego... olałam go by sprawdzić czy na mnie mu zależy.... Ale chyba zabardzo go uraziłam. Obraził się. CZY MAMY JAKĄ SZANSĘ CO ROBIĆ???

Gość krugeriada
Jak kocha to wróci

Masz szansę jak najbardziej. Przestań pogrywać z Nim, szczerość to podstawa. Odezwij się do Niego.

Gość zielona wielomax
Ale nie widzieliśmy się niecały rok.... chyba już nie wypada.. nie wiem:( zaznaczam ze nie byliśmy razem... tylko rozmawialismy (chyba zauroczeni sobą...) przez 3,5 miesiąca

Zawsze wypada.Nie masz nic do stracenia a tylko możesz zyskać. Jeśli odmówi to Twoja sytuacja nie zmieni się a pozbędziesz się złudzeń. A jeśli nie odmówi tooo.... Sama wiesz, bo to Twoje marzenia. :)

Gość Fraszka 93
Tak czy siak warto porozmawiać ,jak sama piszesz nie byliście razem więc nie obawiaj się że zrobisz z siebie idiotke . Powiedz mu co naprawde czujesz ,jesli jest inteligenty to zrozumie dlaczego wczesniej tak postapilas :)

Gość Panek kranek
Moim zdaniem zasługujesz tylko na chłoste, nie robi sie takich rzeczy w jedna albo w druga stronę trzeba decydować się od razu.

Gość i tak mam rację !
oczywiście jak facet coś takiego zrobi to jest jak my się możemy gniewać itd ,że to żarcik był a jak kobieta coś powie to obraza majestatu !!

Gość zielona wielomax
Nooooo ale ja naprawdę z niego zrobiłam idiotę... Nabijałam się jak debilka z każdego jego zachowania....Wszystko podważyłam. Sama nie wiem czemu.... ;(! Napisać po około roku czasu? i co ja mu pwiem? Siemka co tam? Kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość zielona wielomax
na waroem@op.pl powiem dokładniej jesli zyczliwi chcą mi pomóc

Gość ales ty durna
najpierw piszesz że nie byliście ze spbą, a nastepnie pytasz czy do ciebie wróci?? nacpałaś się czegoś?? on nie był z tobą-i nie ma do czego wracać. a co do twojego bzdetnego tłumaczenia że niby bałaś się swoich "prawdziwych uczuć" hehe-coś długo się ich bałaś..i co?? już sie nie boisz? po prostu coś nieco lepszego ci sie trafiło, nie wypaliło i jest ci głupio,że kogoś fajnego olałaś. a moja odpowiedź na twoje konkretne pytanie-nie! mam nadzieję że facet ma na tyle dużo honoru,że owszem, od czasu do czasu zamieni słówko z tobą z czystej grzeczności, nic poza tym.

Gość Panek kranek
Juz pisalem chłosta, bo się nie nadajesz do niczego więcej. Daj mu spokój naprawde skoro nie umiesz się zachować.

Gość zielona wielomax
czy do mnie wróci- to jest temat ogólny bo nie tylko ja sie wypowiem w tym temacie zapewnie:) Nic mi sie nie trafilo lepszego.... nie skacze z kwiatka na kwiatek tylko boje sie uczuc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość joł zozole w smole
ej bo kobietami mozna pomiatac a faceta urazic nie wolno. gatunek pod ochrona czy jak?? kierwa nie czaje

Gość zielona wielomax
to nie bylo takie latwe...... ech:(:(:(

Gość zielona wielomax
wyszlabym na jakas napalona czy cos;p

Gość telehawk
to zaraz nie musi być urażona duma...po prostu szkoda czasu i energi na kontakt z kobieta , która sie tak zachowuje byłem w takiej sytuacji, zostałem po czasie około pół roku przeproszony co po prostu przyjąłem na klatę i podziękowałem za kontakt...tyle w temacie. Czułbym się jeszcze większym frajerem jakby ponownie doszło do takiej sytuacji, a nie miałem zamiaru 2 raz sie sparzyć. prawdopodobnie po tym kontakcie nic ci nie przyjdzie, no chyba że uspokoisz gryzące sumienie.

Gość zielona wielomax
telehawk!!! a podobała Ci się? lubiłeś ją?

Gość zielona wielomax
a jeśli ona po prostu się bała? moze nigdy nie rozmawialiscie szczerze? (w moim przypadku to byly rozmowy... o "niczym"...) ale jesli ona naprawde byla toba zauroczona a sie po prostu bala... to wspolczuje wam obojgu... :( a moglo byc tak pieknie... :(

Gość telehawk
oczywiście, inaczej bym sie nią nie zainteresował niestety rzadko się zdarza ,że ktoś mi odpowiada...trudno jej strata, moja pewnie też, przynajmniej teraz na każde głupie akcje reaguję bardziej zdecydowanie.

Gość zielona wielomax
o nie!!!!!!!!!!! telehawk! nie dales jej szany "trudno" MAKABRYCZNIE!!!!!!!!! Ja wiem co ona czuje... trudno , strata... A PRZECIEZ TO DALOBY SIE NAPRAWIC:(:( nie mog e;(:(:(::(

Gość zielona wielomax
szansy* telehawk, plis odezwij sie na waroem@op.pl plis plis plis!!

Gość telehawk
wiesz to że ,że np ona się bała, miała gorszy okres, cokowliek nie znaczy ,że ja biegałem w skowronkach i nie miałem swoich obaw i potrzeb ze swojej strony mogę powiedziec uczciwie ,że się starałem, cierpliwość też już mam wytrenowaną ale ona tez ma swoje granice. A z tzw. wyjściem do ludzi u mnie ciężko więc tybardziej mnie to zabolało.

Gość zielona wielomax
ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej tak nie może być! chyba założe biuro matrymonialne albo serwis zagubionej milosci plis odezwij sie na waroem@op.pl telehawk:) plis!

Gość zielona wielomax
haha, po drugiej stronie siedzi "ON" i podpisuje sie "telehawk" to bylaby historia godna sfilmowania kto podejmie sie rezyserki?:D

Gość telehawk
eh...to tutaj traktuję jako jednorazowe ulanie z czary goryczy tamten temat mam odłożony do pudełka "było mineło i się nie wróci" nie miej mi za złe ale obecnie nawet nie mam czasu na wypranie gaci, a już tymbardziej na biuro matrymonialne odezwać do niego możesz się zawsze, na słowo przepraszam nigdy nie jest za późno, tylko nie trzymaj się myśli ,że pociągnie to dalej coś za sobą...równie dobrze możesz usłyszec coś niemiłego. spadam

Gość zielona wielomax
telehawk to michał 300% :D

Gość zielona wielomax
a wiek zielonej szacujemy na 17-25 :P

Gość ale to jest denerwujące!!
no to mamy jasność proszę państwa:)