Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rnkf krmrk

Ptrzez ta tragedie w ogole nie lubie Tuska .

Polecane posty

Gość rnkf krmrk

Nie wiem czemu, ale go nie trawie juz. Wczesniej byl mi obojetny a teraz calkiem go nie lubie za to ze tak sie koocil wiecznie, a sam nic dobrego dla Polski nie zrobil.

Gość żałoba narodowaa
moze chociaż na czas żałoby przystopujesz troche z polityką:o

Gość pilote3
Chyba se jaja robisz. Nie kto inny jak Tusk starał się naprawic stosunki międzynarodowe które były mocno nadwyrężone po rzadach pisu i żałosnej szopce jaką odstawiali z LPRem i Samoobroną. Ten człowiek naprawde stara się by było w kraju lepiej, ale to nie jest łatwe. Lepiej idź szukac talibów w Klewkach.

Gość jak zwykle pierdolenie głupot
to idź na spacer i przewietrz swoją zatęchłą mózgownicę. wyłącz TV i zacznij myśleć.

Gość a mi coś tu nie...
Tak Tuska pewnie nie lubisz bo nie było go na pokładzie :/ Ludzie to już ręce opadają, jak macie pisac takie głupty to nie piszcie wcale!!!!!!

Tusk to kaszubski cwaniaczek i kłamliwa pipka, który miał ten fart, że był na miejscu wcześniej by polizać dupę Putinowi

Gość pilote3
A niech mu liże dupę, jak będziemy miec z tego korzyści to czemu nie?

Gość a mi coś tu nie...
A jak tam przeglądam to forum to ty pilote siedzisz tu cały dzień i od rana pierdolisz głupoty, idź razem z autorem tego wątka się przewietrzyć

Gość mnmnmnmnmn
opamietajcie sie ludzie:o chociaż przez ten tydzien.. jakos przeciwnicy pisu dali rade sobie odpuscić a wy nie możecie przestać

" A niech mu liże d**ę, jak będziemy miec z tego korzyści to czemu nie?" typowa sprzedajna pizda rokoszanin :D

'opamietajcie sie ludzie chociaż przez ten tydzien.. jakos przeciwnicy pisu dali rade sobie odpuscić a wy nie możecie przestać' bo zwolennicy PO to inteligentni ludzie, a PiS to zwykli pieniacze i warcholstwo 🖐️

PO-chołki inteligentni? eheheheh :D PO-chołki to największe bydło w całej RP bo łykają wszelką ściemę kaszuba jak młode pelikany PS: kiedy będzie ta irlandia bo już się doczekać nie mogę hehehe :D