Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzuciłam go

uwolniłam się z toksycznego związku!!!

Polecane posty

Gość rzuciłam go

matko jak się cieszę...chociaż boli , nawet bardzo poplaczę trochę i jadę dalej:)

Gość Atgmgmk
Brawo!ja tez od 2 mc wolna od tyrana:)chociaz on wciaz pisze do mnie,chyba nr zmienie

Gość odpowiecie mi w końcu????
opowiadajcie :)

Gość uu
ja tez sie uwlniłam od ponad mies jestem sama z dzieckiem

Gość Atgmgmk
Ja na szczescie zadnych dzieci z tym burakiem nie mialam:D na poczatku ideal swietnie sie kamuflowal a po pol roku wszystko z niego wyszlo picie,szarpanie,awantury,brak szacvnku,sprawy kryminalne,potem po zerwaniu nachodzenie,wystawanie pod domem,spanie pod drzwiami,rozwalenie auta po pijaku itp itd

Gość Atgmgmk
I on smie prosic o powrot!!

Gość erea
Jesteście bohaterkami:) nawet nie wyobrażacie sobie czym jest życie w małżeństwie z takim tyranem. Zawsze jestem pełna podziwu dla kobiet, które w porę zrobią coś ze swoim życie...ja nie potrafilam. W zamian zdrowie psychiczne w ruinie, chyba już nie do odbudowania. Bądźcie silne

Gość Atgmgmk
Erea odejdz od niego,twoje zycie jest tylko jedno po co sie meczyc?

Gość erea
nie mam gdzie, nie mam jak...polskie realia:( ja już muszę tak dokończyć żywota, ale Wy? ratujcie siebie, brońcie przed tyranami.

Gość Atgmgmk
jakie to smutne;( ile masz lat? co on robi? dlaczego myslisz ze nic nie da sie zrobic? nie poddawaj sie lepiej byc samą niz z kimś takim;/

Gość rzuciłam go
5 lat temu odeszłam od męża alkoholika i pojeba:) jestem sama z dzieciem poznałam GO niby miły, czuły i kochany ale straszny egoista :( narcyz :( i miał za dużo problemów.... skrzywdził mnie okrutnie i oszukał chiał sie zabic ale tylko ja trzymałam go przy zyciu....heh byłam zmuszona i szantażowana ale wczoraj mu powiedziałam zeby wypierdalal

Gość rzuciłam go
może jest mi łatwiej bo mam dziecko i muszę troszczyć się o jego dobro:) jakbym była sama kto wie heh mam dziecko więc nigdy nie będę sama a że jestem fajna :) to się nie obawiam że już nikogo nie poznam powodzenia dziewczyny szkoda lat naprawdę