Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budryśka

Kobietki poradzcie coś

Polecane posty

Gość budryśka

Kochane jak dotąd mój okres występował bardzo regularnie co 29 dni. Dziś mija 31 dzień cyklu i okresu nie ma. Dodam, że staram się z mężem o dziecko. 27 dnia cyklu zauważyłam lekkie bardzo lekkie plamienie i myślałam , że okres już tuż tuż a tu plamienie zniknęło i pojawiła się biała bezzapachowa wydzielina. Cały czas bolą mnie piersi zwłaszcza sutki jak dotknę. Pobolewa mnie brzuch ale bardzo umiarkowanie i delikatnie. Co myślicie. Czy warto robić już test czy jeszcze poczekać?

Gość ooolllaaaa
test powinien już coś wykazać

Gość budryśka
korci mnie , żeby go zrobić ale z drugiej strony boje się rozczarowania. Test leży od kilku miesięcy w domku i czekał na tą chwilę. Myślałem, żeby poczekać do środy al teraz już sama nie wiem

Gość ooolllaaaa
ja bym nie czekała do środy, no ale to już Twój wybór

Gość budryśka
chyba zrobię tylko niewiem czy lepiej dziś po południu czy poczekać do rana? Myślicie , że jest szansa że się udało?

Będąc po terminie możesz zrobić nawet w tej chwili, bylebyś nie piła litrami przed testem.

Gość budryśka
zrobie dziś po porwocie do domu. A myślisz , że jest szansa?

Jak to się mówi - szansa jest zawsze, chyba, że się stosujesz szklankę wody zamiast.. :)

Gość betiiii
poczekaj jeszcze ze 2 tygodni a potem zrób test obiawy masz podobne do moich ja byłam w ciąży!!!!!!!

test możesz zrobic, ale z radoscia ja bym poczekała jeszcze kilka dni i powtórzyła test plamenie jest często objawem zagnieżdżenia się więc szanse są!

Gość budryśka
betii dwa tygodnie czemu tak długo czy Tobie zaraz po terminie okresu test wyszedł negatywny?

Gość wiec takk,,
po terminie wyjdzie na 100% pozytywny juz sprawdz temperature w pochwie utzrzymujaca sie 37,1 lub wyzej to ciaza bo jak by mial przyjsc okres to temp powinna spasc

Gość budryśka
wiecie chyba zrobię aczkolwiek boje się rozczarowania

Gość budryśka
Dziewczyny to znowu ja. Testu jeszcze nie robiłam stwierdziłam że poczekam do piątku. Okresu dalej nie. Zaskoczyła mnie jedna rzecz. Nie mierze regularnie tempki ale zawsze przed okresem spadała mi z 36,9 do 36,4. W czwartek gdy miałam te lekkie plamienia jak mierzyłam tempke miałam 36,4 ale dziś jak mierzyłam miałam 36,9. Nie zabardzo wiem o co chodzi. Może wtedy czwartek był implantacja zarodka i dlatego tempka spadła co ? Dlatego też skoro wtedy doszło do implantacji to z testem się wstrzymam. Co myślicie?

Gość budryśka
???

Gość budryśka
dziewczyny robiłam dziś test odrazu pojawiły się dwie piękne kreseczki:)

Gość 123456123466123
no widzisz:). Gratuluje i dbaj o siebie :)

Gość zuza3232
Gratulacje!!! 🌼

Gość pipiripi
Gratulacje......odczekaj jeszcze z 2 tyg i do doktorka :)

no to gratulacje!!!Teraz piekny okres przed Toba :) U mnie tez tempka spadla pare dni przed planowana @,a test wyszedl pozytywnie i moj synus ma juz 11tyg :)

Gość Kaaasia504
GRATULAJE!:)

Gość budryśka
dziekuję kochane:) jestem szczęśliwa. Na pierwszą wizytę wybiorę się w przyszłym tygodniu żeby sprawdzić czy wszystko ok. I pewnie zleci badania , przepisze witaminki. biorę już folik. A jak z tym bólem brzucha czy jest normalny jeśli występuje taki delikatny trochę ciągnący?

Gość budryśka
najlepsze jest to , że nie zdążyłam powiedzieć o tym przyjaciółce bo ona mnie uprzedziłam mówiła, że jakoś tak inaczej wyglądam, hehe:)