Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dove112

Wpadłam! Czy jestem w ciąży ??

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie! Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem. Kiedy zrobiliśmy to za pierwszym razem on doszedł we mnie. Prezerwatywa była nie uszkodzona. Zdecydowaliśmy się na drugie podejście w tej samej prezerwatywie z jego nasieniem w środku. Po jakimś czasie zorientowaliśmy się że zabezpieczenie jest pęknięte! :( Z tego co słyszałam sperma mężczyzny zapładnia tylko przez określony czas a przerwa między pierwszym a drugim stosunkiem trwała ok 5 minut. Okres mam dostać za półtora tygodnia, a test ciążowy mogę zrobić dopiero po 6 dniach od zapłodnienia. Bardzo się boję, jestem niespokojna jakbym miała jakieś dziwne przeczucia :( Mam dopiero 18 lat, nie jestem gotowa na dziecko :( Czy prawdopodobieństwo że zaszłam w ciążę jest duże ? Proszę was o pomoc!

Gość dfdsf
gratulacje mamusiu!

Gość ej powiedz
wez escapelle. a swoja droga, to jak mozna kochac sie w zuzytej uprzednio gumce???

Gość RERRR
JA NIE WIEM CO Z TYMI RODZICAMI??? DLACZEGO GÓWNIARZE BIORA SIĘ ZA SEKS NIE MAJĄC O TYM POJĘCIA??? DLACZEGO W OGÓLE DZIECIAKI SIE ZA TO BIORĄ? LALU POWIEDZ PO CO CI TO BYŁO? NIE MOGŁAŚ POCZEKAC Z PUSZCZANIEM SIE CHOCIAZ DO USAMODZIELNIENIA? ALBO PIERWSZEJ PRACY? A TAK POPISAŁA SIE GŁUPOTA I MASZ! ICO TO DZIECKO WINNE ZE MA GŁUPIĄ MATKE KTÓRA ZA 5 LAT BEDZIE SZCZYCIC SIE TYM, ŻE JEST MŁODA MAMA I BEDZIE MŁODA GŁUPIA BABCIĄ!

Wiem o tym, że było to nieodpowiedzialne ale postawcie się w mojej sytuacji. Nie dziwie się słowom krytyki bo sama siebie teraz wyzywam. Nie wiem jak mogłam do tego dopuścić :(:(

Gość pilote3
Lepiej już zacznij szukac wózka i ubranek :D🖐️ Żal mi takich gnojków.

masz 72 godz maks zeby wziac escapelle!! do lekarza i recepte bierz na to!! jak najszybciej!!

Gość RERRR
NIE WYBACZ ALE NIE POTRAFIE POSTAWIĆ SIE W TWOJEJ SYTUACJI BO MÓJ FACET NIE JEST DEBILEM BY ZAKŁADAC ZUŻYTA GUMĘ A JA NIE JESTEM IDIOTKA BY SIĘ NIE ZABEZPIECZAC GDY WIEM, ŻE JESTEM ZDROWĄ MŁODĄŚ I PŁODNĄ KOBIETĄ !!