Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrolowana

znow czuje się wykorzystana...

Polecane posty

Gość wyrolowana

Moja przyjaciolka pol roku temu zostala singielką. Byłam przy niej praktycznie caly czas - rozmawiałam, słuchałam, spotykałam sie z nią byle nie czuła sie samotna. Nie raz rezygnowałam ze spotkan z moim facetem, czesto pisałyśmy ze sobą wieczorami (mimo, ze spedzalam wtedy czas z facetem). Nie mowie, ze tak było zawsze i ze nic innego nie robilam ale wiele czasu jej poświęciłam i nauczona wczesniejszymi znajomościami nie panikowałam kiedy znow sie zakochala i zaczeła z kims spotykac... ale... mam z nią praktycznie zerowy kontakt. Obiecuje ze sie odezwie, nie robi tego, od 2 tyg nie moge sie z nia spotkac, bo kazdy dzien ma juz zajęty z wyprzedzeniem na 2-3 tyg... zaprosiłam ją na długi weekend majowy - miałysmy spędzić w gronie kolezanek babski weekend. Z poczatku była 1 chętną, teraz nagle się dowiaduję ze moze wpasc na chwile ale z facetem. Ja rozumiem, ze jest zakochana i nie oczekuje od niej codziennych rozmow jak kiedys ale czuję ze jeszcze chwila i kompletnie się wszystko rozsypie. Kiedyś jej powiedziałam, ze nie chce by facet stanął na naszej drodze - ona, ze nigdy nie poczuje zeby cos się zmieniło - no ale się zmieniło i jest mi po prostu przykro...

Gość tak bywa
niestety

Gość wyrolowana
wiem, ze tak bywa bo juz 2 razy moje dlugoletnie przyjaznie się rozwaliły przez zaborczych i zazdrosnych facetów. Wtedy uznałam, ze nie ma sensu walczyć o przyjaźń skoro one maja klapki na oczach i wolą byc poniżane i wykorzystywane przez facetów. Ale z tą jest inaczej - jej facet jest w porzadku, to jej odwaliło, ze sie tak wyraże... nic tylko ten facet, na nic nie ma czasu, nawet wtedy kiedy ja jej potrzebuje. Dlatego czuje sie wykorzystana - ja bylam przy niej kiedy facet ją zostawił, a ona mi juz pomoc nie moze...

Gość reewrwerrw
ojejku, przecież to normalne, że jak była sama, to potrzebowała kogoś na pogaduchy i nie chciała czuć się samotna, ale jak poznała jakiegoś faceta, to normalna kolej rzeczy, że spędza z nim dużo czasu i są nierozłączni. każdy chyba na poczaku znajomości spędzał większość czasu z partnerem/partnerką. taki jest stan zakochania.