Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytryyyyyyyyyyy

co sadzic o zachowaniu chlopaka

Polecane posty

Gość tytryyyyyyyyyyy

gadalam przez telefon z moim chlopakiem, temat zeszedl na jego kolezanke, powiedzial ze proponowala komus z kim nie jest w zwiazku seks, powiedzialam, ze chyba sie troche nie szanuje, jak sie pcha do lozka komus, a on sie obrazil i nie chce ze mna gadac... czy ja powiedzialam cos nie tak ? dodam, ze poprzedni chlopak mnie zdradzil i obecny wypowiadal sie niepochlebnie o nim odnosnie tez zdrady, ze pewnie nie raz mnie zdradzal iitp..

Gość tytryyyyyyyyyyy
niech mi ktos odpowie, bo nie wiem czy on przesadza, czy ja :(

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
niepotrzebnie gadałaś o tej lasce bo on i tak bedzie miał inne zdanie. A to że się obraził to naprawdę głupie

Gość tytryyyyyyyyyyy
ale jak on sie wypowiadal niepochlebnie o moim bylym to jakos sie nie obrazalam, choc tez nie do konca sie zgadzalam z nim....

Gość sceptyczna kobieta 32
Nie chcę cię martwić ale to pewnie on był tą osobą. Faceci nie lubą jak się im powie zę sypiają z ku..wą.

Gość sceptyczna kobieta 32
A to że krytykuje twojego byłego oznacza niskie poczucie wartości (traktuje go jak konkurenta). Lepiej daj sobie z nim spokój.

Gość tytryyyyyyyyyyy
moze to byl i on :/ ale wiem, ze nie zdradzilby mnie z nia.. nie daje mi spokoju o co sie obrazil, czy to taki powod ze nie chce ze mna gadac...

Gość tytryyyyyyyyyyy
to nie jest tak ze czesto krytykuje mojego bylego, po prostu kiedys jak byl taki temat, napisalam o tym, bo ja wtedy sie nie obrazilam i dziwie sie czemu on sie obrazi terazl.. czesto sie w sumie obraza :(

Gość sexysexysexy
też mi się wydaje, że chłopak chciał Ci pwoeidzieć że jemu proponowała, no ale nie zdążyl, bo ją obraziłaś. Jednak to że się obraził jest głupie.