Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djsdjks

DAJCIE JUZ IM SWIĘTY SPOKOJ

Polecane posty

Gość djsdjks

Ludzie Oni zginęli w katastrofie a Wy mówicie o pochówku. Dajcie im już święty spokój, bo za życia go nie doznali

Gość kasiek94
w zupelnosci sie z wami zgadzam ale wiesz jacy oni sa bardzo ciekawscy nic na to nieporadzimy!! tacy sa poprostu.Pozdrawiam:)

no właśnie po co zakładać po raz setny taki sam idiotyczny temat!!! ja tego nie rozumiem ludzie zgineli w katastrofie, cóż stało się, jeśli ktoś chce naprawde o tym pomyśleć niech to robi wewłasnym gronie sam w swojej glowie a nie wymyśla na tych forach rożne bajki i plotki... czytając to wszystko już sama nie wiem co jest prawdą a co kłamstwem, jest tyle sprzecznych teori tyle nie wyjaśnionych spra tyle pytań bez odpowiedzi... ja rozumiem to jest coś co ruszyło każdego polaka ale nie lepiej jest spedzić ten czas na tym aby samemu pomyśleć nad tą tragedią?? na necie sa już setki tego typu tematów o smoleńsku nie lepiej jest poczytać stare a nie pytać się w kółko o to samo?? ludzie opamiętajcie się nie róbcie z tak ważnych i poważnych spraw jakiś kabaretów!!