Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WARSZAWIE WSTYD ZA KRAKÓW

WARSZAWA PRZEPRASZA RESZTĘ POLSKI ZA KRAKÓW!!

Polecane posty

PRZEPRASZAMY POLAKÓW ZA TYCH WYPIERDKÓW!

siebie ośmieszyli i całą Polskę na oczach świata :O powinni ich ekstradować z Polski za tak skandaliczne zachowanie :O

Tak, ośmieszyli całą Polskę na oczach świata... to bardzo smutne. wiecie co? ja normalnie zaczęłam mysleć nad wyjazdem z kraju, serce mi pęka jak widzę te protestujące tłumy :(

Gość cdarg
Z tym protestem to faktycznie prawda? (wybaczcie postanowiłam na chwilę odpocząć od neta i TV) Pogięło wszystkich? No nie piszcie że do tego ma faktycznie dojść :O

wstyd, wstyd wstyd!!! :O aż płakać się chce :( jacy kurwa durni ludzie :( głupi po stukroć :O

Gość cdarg
ja pierdolę

teraz już wiemy - KRAKUSY SĄ NAJGŁUPSZE :O

Gość olopo
krakusy nie zaslugują na to żeby Prezydent patryiota spoczywał w tym mieście zadufanych bubków

POWINNI ICH ARESZTOWAĆ ZA NIEPRZESTRZEGANIE ŻAŁOBY I BRAK SZACUNKU DLA WŁADZ 😡 nawet jest na to paragraf 😠

Gość ja też mogę powiedzieć
ja nie jestem ani z Warszawy ani Krakowa ale pochowanie go na Wawelu to gruba przesada. Mam nadzieję że sie opamiętają:o

Gość cdarg
ale kiedy ma do tego protestu dojść? Jutro? Faktycznie ktoś mają się zebrać? No nie wierzę :O

nie chodzi o to czy zasługiwał/nie zasługiwał. można sobie myśleć o kaczyńskim różnie, nie zgadzać się na to żeby pochowano go na wawelu bo cośtam ALE TAKI PROTEST W ŻAŁOBĘ to kurwa trzeba mieć zjebany dekiel:/ zero wyczucia, kurwa no nie mogę:/

Cały Świat się z nami solidaryzuje w obliczu tej tragedii, a oni w trakcie żałoby narodowej urządzają jakies protesty! Żałoba to okres wyciszenia, przemyślenia! ciekawe jakie zdanie maja na ten temat inne kraje? pewnie się smieją, że Polacy jak zwykle tylko protestowac potrafią.

Gość cdarg
aky aky@tlen.pl'; Tak, ośmieszyli całą Polskę na oczach świata... to bardzo smutne. wiecie co? ja normalnie zaczęłam mysleć nad wyjazdem z kraju, serce mi pęka jak widzę te protestujące tłumy To ten protest teraz się obywa? Niech ktoś mnie oświeci :(

właśnie że nie jest to przesadą :O dlaczego niby nie miałby być tam pochowany? był PREZYDENTEM I STRACIŁ ŻYCIE BĘDĄC NA SŁUŻBIE!!! skoro tam są pochowane głowy państwa, nie widzę powodu żeby miał być koniecznie pochowany gdzie indziej, jeśli taka jest wola rodziny

Gość cdarg
zaraz będę szukać, ale wstyd ku.rwa

no właśnie, oby policja skorzystała z odpowiedniego paragrafu, OBY!!! I OBY TE DURNE KRAKUSY POSZŁY PO ROZUM DO GŁOWY!!!!

Gość mnie nie wstyd
Wawel to swiete miejsce dla wszystkich Polakow i trzeba byc naprawde wielkim,zeby tam spoczac, a nie tylko zginac w katastrofie , w dodatku nieroztropnie pozwalajac,zeby cale elity i gora wojskowa jechaly jednym samolotem,czy tak robi ojciec narodu? Zwyczjani rodzice nie leca wspolnie samolotem czy nie jada 1 samochodem, jesli maja male dzieci, ja z mezem jak moglam , podrozowalam osobno. Prezydent byl z Warszawy, czemu nie Powazki?

Gość cała Polska
CAŁA POLSKA PRZEPRASZA ZA KROKÓW

"mnie nie wstyd Wawel to swiete miejsce dla wszystkich Polakow i trzeba byc naprawde wielkim,zeby tam spoczac, a nie tylko zginac w katastrofie , w dodatku nieroztropnie pozwalajac,zeby cale elity i gora wojskowa jechaly jednym samolotem,czy tak robi ojciec narodu? Zwyczjani rodzice nie leca wspolnie samolotem czy nie jada 1 samochodem, jesli maja male dzieci, ja z mezem jak moglam , podrozowalam osobno. Prezydent byl z Warszawy, czemu nie Powazki?" TAKA WOLA RODZINY!!! a te durne ludzie MAJĄ OBOWIĄZEK PRZESTRZEGAĆ PRAWA CZYLI PRZESTRZEGAĆ ŻAŁOBY I OKAZYWAĆ SZACUNEK WŁADZOM!!!! pomijam zwykłe poczucie przyzwoitości, bo tego pojęcia chyba w życiu nie słyszeli :O

Gość nie chce sie czepiac
a co ta żałosna garstka krakowiaków myśli, że to coś da? I jak potem mają nas na śiecie sznować jaki taki cyrk się odbywa 3 dni po katastrofie? Nikt nikomu nie każe kochać prezydenta, każdy ma prawo do swoich opinii i poglądów, ale k..wa mać nie w czasie żałoby. To już trzeba być naprawdę idiotą pozbawionym ludzkich uczuć, żeby coś takiego zrobić. A swoją drogą to ta rzetelna tv już sobie mogła transmisję z tego protestu podarować. Przynajmniej nie byłoby przykrości tak dużej dla rodziny i wstydu przed resztą światą

gdyby tv sobie to darowała, to by szybko poszli zawstydzeni do domu, a tak to akcja się zrobiła :O może coś w tym jest :O

To garstka kom unistycznych oszołomów poszła protestować pod kurię. Rodowity Krakowianin tego nie zrobił. Jestem dumy że na Wawelu zostanie pochowany Prezydent Profesor Lech Kaczyński. Pierwszy , niekomunistyczny prezydent Rzeczpospolitej, który przywrócił godność temu krajowi godnie reprezentując Polskę, walcząc o jej interesy czego nie robił Bolek Wałęsa (dla niego czeka smocza jama) i Olek Kwaśniewski. :O A tak przy okazji to my nie jesteśmy mądrym narodem co było widać dzisiaj pod kuria. :O

Gość nie mam slow, przesada
A swoją drogą to ta rzetelna tv już sobie mogła transmisję z tego protestu podarować. Przynajmniej nie byłoby przykrości tak dużej dla rodziny i wstydu przed resztą światą bo o tej tv tez to swiadczy, tak samo nietaktowna jak ci "kretyni" (nie chce ublizac chorym) z krakowa

rozgoniliby te hołotę w pizdu :O że też policja im pozwala?! 😠 SKANDAL! 😡 powinny się mandaty i to wysokie posypać i grzywny!!!! 😡

Gość do autorki....
Smarkacze się wypowiadali do kamery, którzy pojęcia o życiu nie mają, a mamuśka pewnie im śniadanie jeszcze szykuje, bo sami nawet tego nie potrafią. Wstyd i żal ...... cóż to za zawzięta krew, żeby w dniach żałoby zakłócać spokój ludzi, którzy odeszli w tak okrutny sposób, stając się ofiarą tak szczytnego celu.

Gość do krzykaczow
Mlodzi Krakowianie i nie tylko nie chca go n a Wawelu bo Wawel jest dla Krolow i Ludzi wielkich to kiedy maja protestowac? po pogrzebie?