Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro wyląduje na ulicy

jutro wyląduje na ulicy

Polecane posty

jutro wyląduje na ulicy , nigdy jeszcze nie było tak źle , w piątek dostanę wypowiedzenie umowy najmu chyba ze do piatku skołuje 2500 na zaleglosci:( mam firme i co z tego jak nic sie nie dzieje, siedze 24 godziny na dobe, robie co mogew, setki rozmow wyslanych e-maili i nic, nie mam rodziny nie mam nikogo , banki odmawiaja kredytu , ide sie zabic zawsze to lepsze niz wyladowac na ulicy :(

nie stac tez mam zaleglosci juzx rpzekazane do iwndykacji , sprzeedam i co to moje jedyne narzedzie pracy

firma stoi w miejscu nie ma zamowien zylam andzieja ze jutro bedzie lepiej jets z kazdego dnia gorzej ,nie ma zamowien nie ma nic, setki wyslanych e-maili ogloszen , dzialam na kilka keirunków i nic ... od 1,5 tygdonai w sumie nie jem , ale to kij , kazdy zarobiony grosz laduje w oplaty ale i tak mam ponad 3 tysiace dlugow bo i gaz , prad za zeszly miesiac, i niedoplata za wode, i internet i zxus

jak interes się nie kręcił to po co dalej go ciągłaś ? W skrajnym przypadku mogłaś zrezygnować z neta,tv - bez tego da się żyć...

nie mam tv, net to moje narzedzie rpacy, choruje na zanik kosci szczeki nei wychodze z domu , nie stac mnie zeby isc na etat co miesiac mamm 2 tysice ponad oplat

liczylam ze jutro, pojutrze pojawia sie nowe zamowienia, zlecenia, cokolwiek , tak zle jeszcze nie było :( nic totalnie nic dzialam w tylu branzach i nic

Gość odczynnik psi
A czemu nie zbierałaś puszek i butelek? Zawsze to jakaś kasa i wygląda na to, ze jakaś wprawa ci się przyda niedługo...

jestem chora mam usuniete zeby , musze uwazac na infekcje zarazki nie wychodze z domu :(

Gość koncernaty
a jakie dokladnie oferujesz usługi?? co sprzedajesz??

prowadze hurtownie odziez zabawki, jestem tlumaczem , korektorem ,piszem prace :(

Gość koncernaty
na allegro sprzdajesz> pokaz aukcje

tak mieskzam sama wynajmuje mieszkanie nie mam nikogo :)( rodzice przez moja sioree sa skloceni , i rozwodza sie , ojciec nie chce mnie znac bo uwaza ze popieram matke, a matka nie jets w stanie myslec, bo jej ojciec nie daje kasy, a ona 40 lat mu uslugiwala a on oddaje cala kase mojej siorze nie mam na nikogo szans liczyc :(

Gość odczynnik psi
Trzeba było iśc na kasjerkę do biedronki albo mcdonalda, teraz bedziesz się tłuc po domach opieki społecznej i schroniskach :(

Gość ja pitoleeeeeeeeeeee
ciągnęłaś, a nie "ciągłaś" buraku wiesniacki!!!!!

zablokowali mi alegro w grudniu i wlasciwie od tamytej pory kaplica wiem ze to brzmi jak zart ale pewnie pani radca prawny pozwala mnie za 20 zeta do porkutaruty bo jej dwie paczki nie doszly w tym jedna wyslana na moj koszt i stwierdzila ze sflaszowalam kwity zx poczty i reklamacje, i alegro bez slowa mnie zablokowalo i powiedzieli ze nie beda ze mna rozmawiac poki policja nie zakonczy sprawy , i tak sie to juz ciagnie od grudnia, ona ma znajomych wporkuraturze i zrobila mnie ze mnie oszustkje i zlodziejke , stracilam alegro , zablokowali nawet konta mojej siorze i znajomemj bo sie logowalam u nich :(

nie moge isc do pracy nie mam 21 zebow i pol twarzy wygladam jak potwor kto mnie przyjmie w takim stanie i gdzie :(

02:59 [zgłoś do usunięcia] .AgneSe. jak mogłaś się tak zadłużyć ? to sa dlugi tylko z miesiac 1250 czynsz, plus czynsz w spoldzielni, plus gaz, prad, internet i zus , niedoplata za wode , plus ten miesiac razem wyjdzie ponad 3 tysiace :(

Gość odczynnik psi
Czemu ci wyrwali te wszystkie zęby? Nie rozumiem....to wygląda jak masa złych decyzji w życiu i takie efekty. Mógłbym wymieniac co zrobiłaś źle ale to nie ma teraz znaczenia. Kurrwa, gdybym miał kasę to bym wykupił twoje długi i ci zafundował porzadną opiekę nad tymi zębami, a że sam cienko piszczę :o

to choroba one wychodza same z korzeniami , rodzice uznali ze tak bedzie lepiej , ale potem sie pozarli bo moja siostra zrobila wojna domowa bo jej matka polozyla szlaban na kase, i zbuntowala ojca , i ojciec z matka nie gada, jej tez nie daje na zycie , nawet ani na nic , a mnie nie stac koszt leczenia to ponad 60 tysiecy wyliczyli , to nie wazne moge zyc bez zebow to mi wisi , abym, na oplaty miala , nie nie cche pozyczek gdyby tlyko ktos wzial kredyt to bym stanela na nogi sprowadzila towwar na detal bo nikt nie chce kupowacx w duyzch ilosciach i odbila bym sie od dna :( ale moi starzy uznali ze na mnie nie warto cos robic, pewnie lepiej dac kase mojej siroze ktora dzieci bije

Gość odczynnik psi
I co teraz biedaku zrobisz? Przejeebane jak w ruskim czołgu... może jutro wygram 400 tysięcy, chętnie pomogę wtedy :classic_cool:

nic kazdego dnia licze na cud ze zarobie, ze pojawi sie zamowienie ,ze beda nowe zlecenia i kazdy dzien konczy sie tak samym niczym :( jutro ostatni dzien a potem sie przyjdzie zabic z honorem lepsze to niz wyladowac na ulicy z dlugami

Gość odczynnik psi
A upadłości konsumenckiej nie ogłaszałaś? Jest tyle różnych rzeczy które można było zrobic.

a co to da , jutro dostaje wypowiedzenie umowy mieszkania co mi to da wogole , na wynajem mieszkania nic

Gość odczynnik psi
Trzeba poczytac co to da. Deska ratunku dla takich jak ty. Nie ma honoru w zabijaniu się gdy jest jeszcze tyle opcji, ale to twoje życie i twój wybór.

nie ma zadnych opcji jesli do piatku nie wplace facetowi 2,5 tysiaca to nie ma zadnych opcji :( reszta oplat to jeszcze jakos ukryje bo place sama gazu i pradu tak szybko nie wylaczaja, bez jedzenia da sie zyc