Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrobiony

Niebieska karta bezprawnie założona

Polecane posty

Gość Wrobiony

Czy zna ktoś przypadek faceta, któremu bezprawnie założono niebieska kartę? Na podstawie zeznać żony która chce się pozbyć męża? Nadmieniam że policja i prokurator nic nie pomogli bo jest sporządzona notatka choć nie było mnie w domu. O tej karcie dowiedziałem się pół roku później. Wcześniej nikt mi nie powiedział że mi ja założono. Co robić? Jak udowodnić że to kłamstwo przeciwko mnie?

Gość Wrobiony
Wpisów nie ma. Prokuratura oddaliła bo jest notatka.

Gość kenzo jungle
To ja pisałam wczesniej: jaka masz notatke? znęcanie psychiczne czy fizyczne?>

Gość trumna jest szczelna
Z jedna notatka w karcie to moze sobie ewentualnie oprawic w ramke i na sciane powiesic. To ma byc uporczywe dzialanie a nie czyjes widzimisie zeby niebieska karte zalozyc, a niech sobie zaklada i 10 kart :D

Gość kenzo jungle
Masz racje:-P ale w sumie teraz jakiś głupi ruch faceta i moze mu narobić świństw:-0 takie czasy mamy.. Autorze uważaj na siebie albo wynajmij adwokata i działaj..wszystko da sie odkręcić , jezeli tylko nie masz czestych wpisów;-)

Gość Wrobiony
Nie stać mnie na adwokata dlatego proszę tu o pomoc. Byłem u prokuratora i na policji. Nic nie mogą zrobić. Dlaczego mam mieć takie coś w papierach jeśli nic nie zrobiłem? Mam obdukcje że żoną mnie kiedyś pobiła ale tego też nikt nie cieszę pod uwagę.

Gość JAKOŚniechcemisiewierzyć
bez przyczyny do takich działań nie dochodzi karta nie jest twoja i nikt Ci jej nie założył! Karta jest do widomości sądu policji i służb społecznych w ochronie przed przemocą i wszystko odbywa się poza twoją kontrolą bo istnieje domniemanie że jesteś sprawcą przemocy wglądu nie będziesz mieć, może tylko sąd zajrzeć z drugiej strony wyklucza się przestępstwo jeżeli istnieje tzw.wzajemność z tym że karta nie jest dowodem, dowodem przestępstwa jest wyrok karny za znęcanie już po proscesie, a karta nie oznacza procesu

Gość gość
Zwykle pomowienie wystarczy i juz wszedzie traktowali mnie jak bandziora to jest okropne swinstwo. Oplowany i zaszczuty popadlem w zalamanie paniusie z gminy robily sobie co chcialy a ja... I wreszcie wpadly na pomysl ze znecam sie nad swoimi dziecmi ukochanymi wtedy miarka sie przebrala! Wpadlem j do tego gminnego przybytku o 7:30 i rozpetalem pieklo zaczelem przesladowac tych ludzi bylem brutalny byly doniesienia na policje jednak sprawa jest prostA w nerwach mozna byc chwilowi niepoczytalnyn zaczelwmem prace z psyhiatra. Policja wreszcie na kolejnym juz spotkaniu po tym jak wyslalem tym k... Zdjecia gdzie trzymam ogromna maczete z niebieskim napisem prawa ojca -policjant im powiedzial ze moga cokolwiek zrobic dopiero jak zrealizuje to co im napisalem -dosliwnie jesli glowy nie oddzieli od korpusu to musza czekac . Baby zesraly sie na miejscu a ja :) jak ktos pluje ci na buzie dzieci i rodzine to wal go w ryj i nogi z dupy wyrywajcie albo jestes facet albo nie

Gość gość
człowieku to nie pomowieniu, ty jestes niebezpieczny dla siebie i otoczenia.

Gość gość
Moze i jestem swir ale mam dzieci dom prace i nie marudze. A "wy" dalej uzalajcie sie nad swym losem i placzcie zamiast cos z tym zrobic