Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bristollokie

Nie sądzicie że Kopacz przesadziła z wyznaniem o Marii Kaczynskiej???

Polecane posty

Gość bristollokie

Mysle ze przezsadzila podajac do wiadomosci publicznej ze Marie Kaczynska rozpoznala po lakierze do panziokci i obrączce! Mogla powiedziec samej rodzinie a nie telewizji! Przesadzila. Bylo to bardzo niesmaczne.

Gość odczynnik psi
A ja myślę, ze jesteś przewrażliwiona i szukasz dziury w całym. To było najk najbardziej na miejscu.

Gość bleleleleleee
ja tez mysle ze za duzo tych informacji. po co? pomysl o tym jakbys sie czuła w przypadku rodziny zmarłej? tez uwazam ze kopacz przesadział

Gość zaborcza dziołcha
powiedziała jak było - nie widzę w tym nic złego, zresztą... wszyscy wiedzieli ze jest problem z identyfikacją bo gdyby takiego nie było przyleciałaby razem z Lechem, wiec swym wyznaniem sensacji nie wzbudziła

Gość minerwa*
ona za dużo powiedziała o ciałąch rodziny to może zaboleć ale dziennikarzom dała pożywkę

Gość Baba z Kaszub
A ja uważam, że wszyscy przesadzają! Teraz nagle wszyscy obudzili się ze snu... Nagle czują jedność. Przecież Polakom musi sie koło dupy palić, żeby poczuli jedność i patriotyzm... A może to zwykła hipokryzja...

Gość BadGirllll
nie przesadziła, nawet idiota domysli się co sie stało z ciałami tych co zgineli

Gość Katamordgana
Przesadzila. Bylabym zla na miejscu Marty Kaczynskiej ze takie infiormacje podaje do wuadomosci publicznej. To narawde nie na mijescu.

Gość bedzie ci bardzo ciezko
nie przeaadzila, nic nie powiedziala, przesadzilby ten co by zdjecia pokazal, ale w sumie ludzie sa i beda ciekawi ..

Gość ja powiem tak......
ja też uważam że Kopacz w żaden sposób nie przesadziła powiedziała tyle ile musiała a to że wspomniała o imieniu wygrawerowanym na obrączce to pewnie tylko dlatego że to ważna informacja była jeśli chodzi o identyfikację ....jakby wymieniła to imię wtedy poszłaby za daleko w rodzinne sprawy a tak jak dla mnie ok