Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

golciaa

NA KAFE ZAWSZE BYŁA ZAWIŚĆ TERAZ JESZCZE WIĘKSZA

Polecane posty

bo robi sie podzial zamiast nie juz sie jednoczyc ale byc soba tak jak 09 kwietnia a nie pokazywac co kto moze po 10. kwietnia ludzie badzcie soba kazdy w wiekszy lub miejszy sposob przezywa dana nam tragedie ale nie powinnismy sie z tego powodu roznic w koncu jestesmy polakami .dla mnie osobiscie nie jest tak bardzo wazny pochowek cial pary prezydenckiej ale wazne jest dla mnie to ze jesli rodzina tak chce to powinnismy sie z tym zgodzic a ci co protestuja to niech pomysla o matce swojej czy ojcu lub dziecku wlasnym i niech pomysla ze nie beda mogli godnie pochowac czlonka rodiny bo miasto sie nie zgadza CO W TEN CZAS POCZUJA JAK BEDA W TAK TRUDNEJ SYTUACJI zakopia mame ,tate,czy tez wlasne dziecko na dzialce bo na cmentarzu nie wyrazili ludzie zgody !!!!!

Gość tchórzliwa kosmopolutk
9 kwietnia wszystko było jeszcze okej, pomyliły Ci sie daty dzieweczko :)

czytaj uwarznie tekst mojej opini a potem udzielaj wypowiedzi daty sie zgadzaja

byc soba tak jak 9 kwietnia czyli przed katastrofa czytajcie a nie analizujecie tylko wybrane fragmenty

Gość odczynnik psi
Oto co Dziwisz powiedział do Jarusia wczoraj wieczorem: "Panie prezesie, zadanie wykonane" :D:D:D Nie ma co, udało im się, podzielili kraj tą żałosną decyzją.

Gość tchórzliwa kosmopolutk
uważnie jak już. no dobra dobra... powiem tak - komuś coś nie wyszło...zamach wywołał odwrotny skutek i ludzie zamiat sie cieszyć płakali więc WŁADZA postanowiła nas poróżnic. ot i tyle :)