Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja Gancjusz

Wiersz na temat Katastrofy Narodowej

Polecane posty

Gość Maja Gancjusz

Ktoś zna jakiś???

Gość ruskie zoldake
Ja jeden znam :classic_cool: W telewizji lecą smuty, Wypuszczane w rytm żałobnej nuty, Krzyk, płacz, tragedia wszędzie, Cóż to z naszym krajem będzie? Nie ma już wodza naszego, Tusk zburzy nasz kraj niczym klocki Lego, Teorie spiskowe nabieraja rozmachu, niechybnie to wina dziadka z Wehrmachtu! Zaś Kaczyński siedzi w niebie, śmiejąc się sam do siebie "To jednak mi sie udało, kampanię rozpocząc należało, więc z fajerwerkami i wielkim hukiem, rozbiłem się rosyjskim tłukiem"

Gość *shatttyn*
mój upadły, Kaczy Ikarze Teraz niebo po Tobie płacze Jako dziobem kłapałeś w Warszawie Tak teraz dziób samolot skrył w trawie Twa żona-zwieńczenie boskiej kreacji musiała być poddana po obrączce identyfikacji

Gość dddddddddddd123
Dokończenie o MArcie Kaczka i takich kurwach jak ona : Jest przykładną żoną jak moja....matka. Może miała tych dzieci nie mieć ta marta? Bo ona chyba jest zwyczajną polską...kurwą. jak moja matka i tyle. I może se siedzieć z tym mężem do końca życia i zawsze będzie zwykła kurwą i nikim więcej. Bo takie jest życie ... :( Oczywiście na zewnątrz wygląda to wszystko idealnie. Zwłaszcza obrączka, ale... po co jej ta obrączka? Ja nie za bardzo jarzę. Przecież jest taka zaradna życiowo... a ten mąż? Hmmm... a te dzieci? No życzymy kolejnego i tyle 🌼

Gość dddddddddddd123
Idę już stąd bo robię się nudna dla kurew polskich. A innych kobiet tu nie ma. cześć! 🌼