Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakłopotona86666

czy taki zwiazek ma sens???????????????????

Polecane posty

Gość zakłopotona86666

hej. mam pewien problem. w wakacje 2009 poznalam bardzo ciekawego mezczyzne. poznalismy sie na wakacyjnym wyjezdzie (ten sam osrodek), ja bylam ze znajomymi on z kolegami. jakos tak sie zlozylo ze zaczelismy ze soba rozmawiac i wymienilismny sie nr tel, niestety okazalo sie ze on na codzien mieszka i pracuje w niemczech a ja w polsce. mimo to utrzymujemy caly czas kontakt i nawet spotkalismy sie od wakacji 3 razy na kilka dni. jest nam razem bardzo dobrze, rozumiemy sie bez slow, podzielamy to samo zdanie na wiele tematow. ja w tym roku koncze studia ale zostaje w polsce poniewaz nie chce zostawiac moich rodzicow (jestem ich jedyna corka) zreszta jestem do nich bardzo przywiazana. natomiast on poki co nie chce wracac do polski. za bardzo przyzwczail sie do niemczech i tam zyje mu sie dobrze, ma stala dobrze platna prace a tutaj nie ma do kogo wracac. nie chce rezygnowac z tej znajomosci z drugiej strony zastanawiam sie czy jest sens to ciagnac skoro ani ja nie wyjade do niego na stale, ani on do mnie przynajmniej poki co takie sa wersje; moze kiedys sie to zmieni ale czy warto czekac? wiem, ze wczesniej nie spotkalam nikogo takiego jak on. to pierwszy facet ktory trakruje mnie tak jak mezczyzna powinien traktowac kobiete. z drugiej striny mecza mnie te spotkania raz na kilka miesiecy chcialabym aby byl przy mnie czesciej, widywac sie z nim co najmniej kilka razy w tygodniu. rozmawiamy duzo przez tel, piszemy smsy ale to nie to samo co konakt na zywo. teraz jestem w kropce, nie wiem co dalej. co poradzicie? czy ktos z was jest w takim zwiazku z na odleglosc? i jak sobie radzicie z tesknota??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować