Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FJ26

Wczoraj w Krakowie 5000 osób protestowało

Polecane posty

Gość FJ26

dzisiaj będzie 10.000 a jutro jeszcze więcej precz z niszczeniekm tradycji naszego państwa! żądamy szacunku dla naszej historii, nie wolno rozmieniać tego na drobne! Ani Kaczyński ani Tusk ani Kwaśniewski nie zasługuja na Wawel i dlatego będziemy protestowac aż do zwycięstwa czyli dokąd kaczora stamtą nie usuną!

Gość do wyzej
a ja czytałam ze jest nas juz 28 tys osob.... kaczynski na powazki!!!!!!nie ma miejsca dla niego na wawelu!!!!!tam leza ludzie zasłuzeni a on czym sie zasłuzył????niczym!!!!!! czy moze tym ze zgineło tak wiele ludzi przez niego?????i teraz lód chce swoje winy odkupic?????

Gość maria 13
nikt go nie chce! córka skazała go na wygnanie brat na wiekuistą tułaczkę Warszawa eksmitowała z pałacu to Komorowskiego robota i teraz się szarogęsi i dąży do stołka prezydenckiego nawet jak go złożą, zobaczycie wywalę te trumny przy najbliższej okazji z Krakowa, tylko się władze zmienią będzie się tułał jak Piłsudski oj, lepiej mu było w Katyniu pozostać tragiczny koniec!

Gość maria 13
wywalą

Gość agatakenana
wstyd mi za was.... za to co robicie

Gość dfrrrrfr
glupich nie sieja sami sie rodza , protestujecie na poklask rosji i tuska ktorzy maczali palce w tym wszystkim pewnie, jakie to uczucie byc marionetka bez mozgu i skakac tak jak wam kaza????

mi też wstyd..... niestety..... rozumiem,że można się z tym nie zgadzać, ale na cholerę te protesty ? wyczucia nie macie za grosz. co was obchodzi gdzie go pochowają ?!?!?! miejscie wam zajmie ?!?!?!?!?! te protesty są po prostu żałosne. niech człowiek spocznie w spokoju w miejscu,na które rodzina się zgodziła,co wam do tego ?!?!?! zajmijcie się swoim życiem

Gość maria 13
wstyd - jesteście w grupie 13 % protestujący stanowią 87% czyli większość społeczeństwa to kto ma rację? zawsze większość

Dajcie już spokój z tymi protestami, zachowujecie się jak dziki z jakiegoś buszu. Decyzja już podjęta to tyle cholera, zaakceptować a nie robić z siebie pośmiewisko dla zachodu teraz. Polacy to jednak są niestabilni emocjonalnie. Wcześniej był czas na wyrażanie swojego zdania, a teraz decyzja już podjęta. Koniec.

Gość maria 13
jak decyzja? wszystko da się obalić jak trzeba to rewolucją

nie zawsze większość ma rację...to po pierwsze, po drugie zgadzam się że NIE POWINIEN być na wawelu, ale dezyzja już podjęta to pasuje zamknąć dziób dla dobra ogółu a nie strać teraz do własnego gniazda z protestami.....wstyd mi za Polaków:O

Gość ciśnie się na usta coś
ja miałam nie pisać, zresztą na cóż skoro na każdym forum sa podobne komentarze....ale może mi ulży...ja wszysto rozumiem, że może się komuś nie podobac ten wawel, szczerze? ja mam to daleko w d... ale trzeba być chyba zwierzęciam albo najgorszym gównem i dnem, żeby w tak smutnym okresie dla ludzi, dla bliskich urządzać jakieś protesty, ktore skończą się niczym, tylko wstydem! cały świat patrzy teraz na Polskę, która jak zwykle ośmieszą tacy podludzie, pieniacze i mendy, którym wiecznie coś będzie przeszkadzać! WSTYD WSTYD WSTYD! pokój ich duszom.

to obalaj rewolucją droga wolna jak to jaka decyzja? zadecydowano już to finito, robicie tylko z siebie pośmiewisko. Obrońcy historii się nagle znaleźli. Czasem trzeba odrobiny pokory, ale jak widać tutaj jak coś to tylko strajki i demonstracje.

Gość żałość, po prostu żałość
5 tysiecy? 28 tysiecy? glupich nie sieja, na cale szczescie. Dobrze, ze tych, ktorzy zapalali znicze pod Palacem Prezydenckim oraz tych, ktorzy stali w kolejce do ksiag kondolencyjnych i trumien pary prezydenckiej bylo wiele, wiele wiecej.

W takim razie decydenci pochówku prezydenta powinni zastanowić się zanim zaproponowali to. Doskonale zdawali sobie sprawę jak wydźwięk wywoła ta decyzja. A skoro niby mamy demokrację to można się z tym zgadzać i nie zgadzać oraz głośno wyrażać własne poglądy 🖐️

Gość WSTYD MI ZA WASSSSS
leczcie się !!! decyzja zapadła a Wy nic na to nie poradzicie.... nie róbcie wstydu POLSCE..... też jestem za tym aby pochowano ŚP. w Wawie... ale wasze obciachowe protesty nic nie dadzą modlić się dziady !!!

wiekszość z tych debili to takie właśnie skore do zrywu polaczki, kulturalny człowiek pomyslałby swoje i zamknął jape, bo trzeba mieć wyczucie, a nie wiem kim trzeba się urodzić, jakim chamem i burakiem i po prostu niczym, zerem, nie wiem jak jeszcze takie coś nazwać, żeby wyjść z transparentem i uczestniczyć w takiej szopce, jakie to smutne jest, tragiczne, płakac się chce po prostu

Gość iza,,,---
Byc może decyzja odnośnie pochówku pary prezydenckiej nie jest do końca trafiona,ale JUŻ ZAPADLA!!! Cały świat na nas patrzy!Opanujcie się....To ,co robicie jest niskie.Wstyd mi za was.... Jak zwykle najwięcej siły wkłada się w nienawiśc ,kłótnie i plucie jadem. Żal....

Gość mam nadzieje ze was to spotka
powiem tylko jednym słowem - PIER.DOLNIĘCI !!! tacy własnie jestescie nikomu nigdy źle nie życze ale oby każdego z was spotkała taka tragedia ze cała rodzina wam zginie a wszyscy wyjdą na ulice i nie pozwolą wam pochować bliskich tam gdzie bedziecie chcieli jestescie patałachami i przynosicie wstyd polsce cały świat juz mowi o polskim piekiełku o tym jacy jestescy po.pierdoleni ze najpierw ryczymya potem heja walka wstyd wsty wstyd mi za to ze takie szmaty istnieja kazdy kto tam wyszedł na ten protest powinien stracic matke i ojca a moze by zamknął pier.dolony ryj nienawidze was i jest mi za was wstyd protestówki zafajdane ludzie tacy jak wy powinni ginąc w katyniu od strzału w głowe a nie inteligencja i ludzie którzy cos sobą reprezentują i zeby było jasne tez uwazam ze nie powinno byc Kaczyńskiego na wawelu ale nie wyjde i nie bede drzec mordy - nie mam na to wpływu bo decyzja podjeta a poloczki szmaty jednak wierzą ze oni wszystko zmienią w dniu pogrzeby jeszcze k.urwa wyjdźcie i protekstujcie!

naczelny cham - nigdy chyba się nie dowiemy kto był decydentem, niestety teraz każdy odbija piłeczkę od siebie, ale! to nie zonacza, ze nam Polakom wystarczy rzucić tylko padlinę by się wszyscy rzucili jak hieny i następną aferkę rozkręcić!!!! to jest takniesmaczne i nietaktowne i po prostu wszystko NIE TAK! owszem ktoś nie przemyślał decyzji o pochówku, ktoś postąpił pochopnie, ale czy my Polacy nie moglibyśmy tego przełknąć i zachować się po prostu z klasą? nie można raz odpuścić? jeden jedyny?

Gość zniesmaczona..
5000 ??? skad ty wziałas tę liczbe.. zenada

to wyrażajcie głośno poglądy tylko że i tak to niczego nie zmieni a dla rodzin i ludzi pogrążonych w PRAWDZIWEJ żałobie będzie to po prostu szczytem szczytów Polacy. Ale oczywiście co was to obchodzi, przecież wy chcecie swoje zdanie, macie prawo - no oczywiście - droga wolna. Tak ciężko coś zaakceptować mimo ze sie nie podoba? Muszą te transparenty teraz Krakusy przenosić "czy na pewno wśród Królów". Oczywiście, muszą....bo normalnie przed wypadkiem codziennie przychodzili na Wawel i się szczycili tym, jacy ty wielcy ludzie leżą. Założę sie że większość i tak prostestuje dla samego protestowania, bo huuuraaa rozróba:D Robią z siebie debili - ale skoro tak lubią to droga wolna

Gość no ja nie moge
maria 13 jak decyzja? wszystko da się obalić jak trzeba to rewolucją jaka KRETYNKA

to i tak nic maria 13 : "nawet jak go złożą, zobaczycie wywalę te trumny przy najbliższej okazji z Krakowa, tylko się władze zmienią?" to dopiero jest pojazd oby twoje szczątki kiedyś wywalono na kupę gowna bo tym własnie jestes zero niemiłe

decyzja już podjęta... Możecie sobie protestować... Ktoś taką decyzje podjął, i tego nikt nie zmieni. Mielibyście trochę kultury i szacunku i nie wykrzykiwali takich obelg. Świadczy to tylko o Was samych, a przy okazji rzutuje na całą populację.... A ja nie chcę się wstydzić za moich rodaków :O

Gość do mam nadzieję ze was to spot
wiesz co ... nie strasz mnie... nie mam juz ani Matki ani Ojca. To co ty ( celowo z małej litery) napisałes/łas jest STRASZNE. Przerażajace jest dla mnie to, ze masz czelność tak pisać ! A WAWEL NIE DLA KACZEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a mi mi mi mi
mysle ze ci co protestują sa pokoleniem rosji

rozmawiałam ze znajomymi obcokrajowcami i powiedziałam im, że wstyd mi za Polaków że tak sie zachowuję i żeby nie myśleli że to tak wszyscy, że takich tylko najbardziej widać i że jest wiele takich którzy nie mają z tym nic wspólnego. Normalnie czułam się zobowiązana żeby się wytłumaczyć bo normalnie wstyd na całą Europę robicie.

Gość no ja nie moge
Wstyd Wstyd Wstyd za ten nasz naród, jak można sprzeczac się o cos takiego DAJCIE SOBIE SPOKOJ Widzieliscie ile ludzi czeka w kolejce do Pałacu Prezydenckiego? Ciągle sa tam tlumy juz od soboty, a do protestu wyszła grupka jak to okreslic "chamów" i robia z siebie posmiewisko na cały kraj WSTYD WSTYD WSTYD Co Wy gadacie o jakichs procentach? Skad macie takie info? Juz media graja a wy skaczecie

kolejne ścierow się odezwało co co - kozaczysz bo tobie nikt matki ojca nie odbierze ? tez sie takzachowywyałas jak umarli? tez darłas ryj :nie chowajcie ich na tym cmentarzu" chyba wczesnie odeszli bo nie udało im sie ciebie wychowac teraz by sie wstydzili za ciebie i moze tam na gorze przepraszają MARIĘ I LECHA za zachowanie czegos co jest ich córką