Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kak21

CO TO MOŻE BYĆ? MIAŁ KTOŚ COŚ TAKIEGO?

Polecane posty

Gość kak21

Witam Od jakiegoś czasu zauważyłam, że po prawej stronie pępka mam lekkie wybrzuszenie, które jest najbardziej widoczne przy odchyleniu się do tyłu. Byłam u ginekologa tydzień temu i jest wszystko ok, więc nie wiem, co mam myśleć. Czasem czuję taki dyskomfort w tej okolicy pępka. Co to może być i do jakiego lekarza powinnam się udać? Dziękuję za wypowiedzi.

W pierwszej kolejności moim zdaniem powinnaś sie udać do Twojego lekarza ogólnego. On powinien Ci powiedzieć co to jest, a ewentualnie polecić Ci innego lekarza, który sie takim czymś będzie zajmować.

Gość fbhsg
przepuklina?

ogladalam taki program w uk. chlopak mial wlasnie takie ywbrzuszenie kolo pepka jak wciagnal brzuch, nic z tym nie kazal robc bo to jakas zyla - tetnica czy cos po prostu mu tak pod skora przebiegala. jak ci to nie przeszkadza to sie nie przejmuj.

Gość kak21
też się zastanawiałam nad przepukliną, ale w sumie ostatnio nic wielkiego i ciężkiego nie dźwigałam... ostatni cięższy wysiłek to był we wrześniu zeszłego roku, więc nie wiem, czy przepuklina mogłaby się objawić dopiero teraz... hmm... nie mam nadwagi, ani niedowagi, jadam normalnie, ogólnie to nigdy na nic nie chorowałam... ehh... trochę mnie to martwi;/

udaj sie do lekarza. Nawet najmniejszą niedoskonałośc naszego ciała powinniśmy konsultować z lekarzem jak chcemy spokojnie spać. :)

Gość kak21
No pójdę, bo mi to spokoju nie da... no ale pewnie nie uda mi się wcześniej niż w przyszłym tygodniu...