Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już dość!

Moj narzeczony przestał o siebie dbać!

Polecane posty

Gość mam już dość!

od czasu jak jestesmy zareczeni. żadne delikatne aluzje nie pomagaja. A nie chce mu po chamsku powiedzieć schudnij te 10 kilo! zęby myje wtedy gdy mu mówie zeby to zrobił i to kilka razy musze go wrecz błagac. Kocham go ale tego juz za wiele. jak tak dalej pojdzie to sie w zadne ubrania nie wcisnie! co mam robic?

Gość nfjnvdjnfkd
powiedz mu, że bardziej cię pociągał jak był chudszy i zacznij sie oglądać przy nim za zadbanymi facetami komentując ich wygląd :)

Gość mam już dość!
tak zęby. Masakra a wczesniej tak nie było...

Gość mam już dość!
az strach pomyslec co bedzie po slubie:(

Gość hmmm hmmm....
zapisz się na siłownie ,powiedz mu że masz super trenera ,wysportowany ,opalony ,zadbany... nakręć go trochę ,będzie zły ale może się za siebie weźmie ;)

Gość nie rozumiem dlaczego
ludzie po zaręczynach nie potrafią być wobec siebie szczerzy i mówić wprost o swoich oczekiwaniach :o

Gość mam już dość!
basen?

hah może stwierdził,że skoro już dostałaś pierścionek,ustalacie ślub to nie musi się starać?cóż,możesz faktycznie boleśnie i doadnie oglądać się za facetami,powiedzieć mu w sposób brutalny że mu cuchni z gęby i wygląda jak(tu wstaw słowo).może namówisz go na wspólną dietę,basen czy siłownię? robi się ciepło,warzywa i owoce są lepsze w smaku(ja tam czuję różnicę) to zmień mu posiłki,w ładną pogodę jak będzie wolny dzień wybierzcie się razem na rolki,rower?może pograjcie w piłkę?no nie wiem jak można go namawiać,bo go nie znam.odnośnie nie mycia zębów-znam faceta żonatego który tego nie robi :| wstaje rano do pracy pół godziny przed wyjściem,przecierając oczy włącza komputer w 15 minut zjada śniadanie i wychodzi. a potem jego żona mówi że ma 8 zębów do leczenia i 2 do wyrwania :O facet 23 lata nie wiem jak można tak buzię zapuścić...

u facetów nie trawię właśnie nie mycia zębów,tłustych włosów.łupieżu i brudnych paznokci i śmierdzących nóg.jest na rynku tyle kosmetyków że naprawdę można o siebie zadbać i być czystym człowiekiem,tylko że jak ktoś myć się nie lubi to kosmetyki na nic się nie zdadzą.a najbardziej bawi mnie kiedy mija mnie facet pociągnę nosem poczuję perfumy a zaraz pot/papierosy o masakra :| wtedy się śmieję że ma przenośny prysznic w postaci perfum/dezodorantu

Gość mam już dość!
Naszczalam mu raz na szczoteczke i wlozylam w dupe ze zlosci! Gruby jest strasznie ze az mu sie wylewa spod bluzki! CHyba mu dzis naszczam na ryj w nocy!!