Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitulek

dziewczyny ktore mieszkaja w kawalerce

Polecane posty

Gość kitulek

Jakie macie kolory scian? ciemne, jasne, ja mam jakies pomysly ale nie znam sie kompletnie a nie wiem co pasuje co nie, w jakim sie oczy nie beda meczyc itp. moze podzielmy sie swoimi doswiadczeniami w urzadzaniu kawalerki?:)

Gość Problem przez duze P
a ile placisz za swoja?

Gość torcik czekoladowy
Ja z moim wynajmujemy kawalerkę i w sumie to ona nie jest taka mała bo całe mieszkanie ma chyba 43m2 co na kawalerkę wcale małe nie jest u mnie w mieście ale pierwsze co zrobiliśmy jak się wprowadziliśmy to pomalowaliśmy ściany na taki delikatny pomarańczowy bo były ciemo zielone i było jak w komórce.

Gość kitulek
ja mam 28 m, hmmm ja myslalam o kakaowym, mieszkanie jest bardzo jasne, ma trzy okna, na dwoch scianach... hmmm szczerze mowiac nie znosze zolci i pomaranczy na scianach:) kurcze to rzeczywiscie duza, to dwupokojowe sa takiej wielkosci:)

Gość motyl__ciemnosci
Ja mam 43m2. Pokój mam w kolorach biało-czerownym. A kuchnie mam w kolorze słonecznikowym.

Gość torcik czekoladowy
Wiesz jak masz duże okna to może to inaczej wygląda. Ja mam jedno takie duże na balkon i dwa mniejsze i z tą zielenią ciemną było tak strasznie ponuro , a wieczorem to już była całkowita masakra ;/;/ Ale wiesz u Ciebie może być całkiem inaczej :)

Gość ofskfz
niedługo studia, chciałabym wyprowadzić się po maturze. jak myślicie utrzymanie się jest wykonalne? proszę, doradźcie mi.

Gość janowka
ja mam 40m2f i pokój mam w dwóch kolorach 2 sciany na pomaranczoy i 2 z sufitem na żółty jest slicznie ciepło jasno przytulni

Gość torcik czekoladowy
Jeszcze mój chciał kupić segment. Ja mu powiedziałam , ze to zagraci całą ścianę ,a i tak tam wszystkiego nie pomieścimy i kupiliśmy szafę większą i komodę na telewizor i to był bardzo dobry pomysł bo mamy wszystko schowane i jest dużo miejsca.

Gość kitulek
chcialabym wlasnie cos takiego kakaowego, poniewaz jest aneks kuchenny i sa jasne meble i kolor scian taki jakby jasny lila, i nie chcialabym znowu jasnego w pokoju,,, hmm w sumie nie sa takie duze te okna, ale sa na dwoch scianach wiec jest duzo swiatla, tylko niestey mam kanape niebiesko zolta, bierzemy z domu i nie mam pomyslu co z nia zrobic:(

Gość torcik czekoladowy
Janowka , ja też tak chciałam zrobić bo mi się tak bardzo podoba :)

Gość ofskfz
proszę, powiedzcie.

Gość torcik czekoladowy
wiesz na kanapę zawsze możesz kupić jakąś ładną narzutkę :)

Gość torcik czekoladowy
ofskfz jest to trudne jeśli chcesz sama mieszkać. Zawsze lepiej ze znajomymi i opłaty dzielić pomiędzy siebie. A chcesz iść na dzienne czy zaoczne? Jak na zaoczne to zawsze będziesz mogła pracować. Ja mieszkam z narzeczonym i się uczę i miesięcznie mam swoich tylko z jakieś 500 zł bo pracuje tak , że kiedy mam czas to idę , a mój zarabia 2100 no i te pieniądze które mamy wspólnie to nam tak na styk starczają.

Gość ofskfz
no właśnie dzienne, dlatego wiem, ze to chyba niewykonalne...

Gość torcik czekoladowy
no raczej ciężko żeby być na dziennych i jeszcze samemu się utrzymać.

Gość ofskfz
no ale dziękuję za odpowiedź.

Gość torcik czekoladowy
nmzc :)

Gość kitulek
hmmm my wlasnie tez sie boimy zeby nie zagracic tego pokoiku, w przedpokoju postwimy wielka szafe i jeden taki jakby slupek... hmmm wlasnie nie bardzo wiem gdzie szukac takich narzut, ale wydaje mi sie ze siadajac na nia bedzie caly czas zjezdzala:) ale o czyms takim trzeba bedzie pomyslec. a widzialyscie moze na allegro cos takiego?

Gość torcik czekoladowy
Wiesz zależy z czego jest kanapa zrobiona. Ja mam kupiłam na kanapę koc bo nie jest śliski i nie spada jak się siada. Dałam za niego chyba z 60 zł i jestem zadowolona.

Gość kitulek
hmm kanapa jest z takiego nie sliskiego materialu, nie wiem jak sie nazywa, w kazym badz razie strasznie zostaje na niej siersc naszego PSA:D dlatego tez mysle o jakiejs kapie

Gość torcik czekoladowy
No to spokojnie możesz sobie kupić ładną kapę :)

Gość kitulek
patrzylam na allegro i wszystkie te kapy sa takie sliskie takie jakby na lozko do sypialni. artykol super, tylko w tych wszytskich artykółach te kawalerki sa olbrzymie:) kolejna sprawa jest to, ze myslelismy zeby kupic nowy telewizor, taki plaski i zawiesic na scianie, poniewaz zaoszczedzilibysmy duzo miejsca, bo stary tv jest duzy, dotego szafka pod niego...

Gość torcik czekoladowy
A mam takie pytanko, kupiliście kawalerkę czy wynajmujecie ? :)

Gość kitulek
kupilismy

Gość torcik czekoladowy
Dlatego ja kupiłam koc i trzyma sie na swoim miejscu :):) No z tym telewizorem to też jest dobry pomysł , my niestety nie mieliśmy na tyle kasy żeby taki kupić i zabraliśmy z domu bo ja miałam płaski tyle , ze stojący i dlatego kupiliśmy komodę ale taki wiszący to też bardzo dobry pomysł :)