Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

szampon Pregaine,nie produkuja już?

Polecane posty

Gość asdfg

obeszłam juz 5 aptek i w żadnej go nie dostalam,nie ma go w hurtowniach podobno od miesiaca.Dzisiaj w aptece farmaceutka powiedziala mi że nie jest już produkowany.Słyszałyście kobitki uzywajace go może coś o tym?

Gość adrianomariano
właśnie też poszukuje PREGAINE i niestety nigdzie nie ma. Warszawa, Gdańsk, całe warmińsko mazurskie. Używałam go od ładnych paru lat. Jestem załamana.

Gość asdfg
według tej strony już zmieniono że brak do 12,czyli do grudna!!!!

Gość Anusiak75
Jak znajdziecie jakiś odpowiednik tego szamponu to dajcie znać...rewelacyjny produkt i strasznie mi żal, że go już nie ma :(...babka w aptece poleciła mi z firmy klorane, ale dostałam od niego takiego łupieżu, że masakra...wydałam 20 zł i w sumie zrobił mi się dopiero problem, bo nie wiem co teraz używać :(...jestem załamana

Gość asdfg
klorane jest beznadziejny.Nic nie dorówna Pregaine i chyba nie ma podobnego szamppnu.Kupiłam Fitoval,mial być super a jest beznadziejny i kosztuje ponad 40 zł.Może doczekamy sie jeszcze Pregaine

Gość milenakra
Dziewczyny ja też używałam Pregaine od paru lat i jestem załamana, czy wróci jeszcze do aptek?- nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji. Od maja próbuje innych szamponów a moje włosy i skóra głowy wręcz nie znoszą drogeryjnych szamponów. Na razie zatrzymałam się przy Petrole z naftą kosmetyczną i azulenem, bo mam jasne włosy. I mogę powiedzieć, że po kilku tygodniach jestem całkiem zadowolona, chociaż nie wiem czy jakikolwiek inny szampon dorówna Pregaine. Dlaczego zawsze wycofują dobre produkty :(

Gość asdfg
mnie ostatnio babka w jednej aptece powiedziała że być może chodzi o jakieś pozwolenia na import Pregaine ,bo nie jest on produkowany w Polsce.I być może niedlugo sie pojawi z powrotem.A w innej powiedziała że raczej już go nie bedzie że prawdopodobnie słabo sie sprzedawal.Poczekamy zobaczymy.

Gość niedobre wiesci...
ponoc nie przedluzono im koncesji...a ponowna procedura to minimum 6-cy !!!!!!!!!

Gość NDEE8888
też szukam i lipa:(, może od Chińczyków coś ściągnę, bo popyt duży:)

ja tez używałam tego szamponu przez parę lat i nigdzie go nie ma, kupiłam w Rossmannie "Isana med" kosztował niecałe 5 zł konsystencja podobna do pregaine żadnych barwników zapachów na razie się sprawdza, mogę polecić no i czekam az wznowią sprzedaż Pregaine :)

Gość asdfg
prosilam koleżanke ktora jedzie niedlugo do Niemiec zeby tam sie rozejrzała w aptakach i ew mi kupila Pregaine.

Gość adrianomariano
Ja szukałam wszędzie, W Niemczech też ie ma :(

Gość radek zdradek
Podpis pod produktem w jednej z aptek: "Zdolność do biodegradacji szamponu Pregaine wyraźnie przekracza wymagania ujęte w Dyrektywach Unii Europejskiej i Rozporządzeniu Ministra Gospodarki z dnia 9 września 1998 roku (badanie przeprowadzone w Instytucie Chemii Przemysłowej w Warszawie)." więc pewnie dlatego został wycofany u Nas (i pewnie w całej unii) ze sprzedaży. Co do skuteczności, mimo dużej liczby przetestowanych produktów (licząc nawet środki dla dzieci) nie ma nic co by było równie neutralne dla włosów i skóry głowy... Jeśli chodzi o męskie kosmetyki najbliżej była wella dla zakładów fryzjerskich (cieńka szara buteleczka) za kosmiczną cenę, więc pozostaje rozcieńczać to co jest żelem do higieny intymnej albo samą wodą, reszta to jakiś koszmar i straszną chemią zalatuje.

Gość aadddaa
Ja też używałam PREGAINE i to już ok 10 dobrych lat!!! Próbowałam już wielu i żaden nie dorównuje Pregaine, lecz ostatnio zakupiłam w aptece FREDERM BALANCE i polecam !!! Jest naprawdę niezły, choć nie tak dobry....ale fajnie się pieni i dobrze myje, naprawdę nie podrażnia, jednak włosy nie są takie mięciutkie po nim jak po PREGAINE. Mam nadzieję że razem z Frederm przeczekam do wznowienia sprzedaży PREGAINE. POZDRAWIAM

Gość aadd
Oddajcie nam nasz Pregaine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamo432
czy ktos wie kiedy pojawi sie znowu w aptekach ?

Gość sdfghjkl
Słaba nadzieja,w aptekach nic nie wiedza.Chyba nie docakamy sie już tego super szamponu.Piszcie jak uda sie Wam go zdobyc,albo jakis podobny.

Gość gość
Propecia dziala najlepiej. W przeciwienstwie do innych wymienionych tutaj, to jest tylko jeden licencjonowany w Wielkiej Brytanii i prawnych (które przesylaja poza granicami kraju) nie wymagaja wczesniejszego recepte (tylko szybkie konsultacje on-line) nadzieje, ze to pomaga http://www.bestrx.net

Gość gość
w Świnoujściu ten sam problem tego szamponu brak a jest świetny!!!